De ce se duce Lora în Bali

De ce se duce Lora în Bali
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cântăreaţa Lora a petrecut în ultimii ani nu mai puţin de opt luni în insula indoneziană Bali. Pe lângă relaxare, solista se duce în Asia și pentru afacerea sa cu produse cosmetice, încercând să "fure" secrete de la producătorii locali și să testeze produse înainte de a le introduce pe piața românească prin brandul propriu.

Laura Petrescu, pe numele real, şi-a făcut o afacere cu produse de îngrijire corporală, multe dintre acestea plecând de la rețetele mamei sale, care a profesat ca farmacistă și i-a fost parteneră în realizarea cremelor respective. Lora vinde cu succes creme "antiîmbătrânire", hidratante, de zi și de noapte, apă micelară cu vitamine, plasturi cu hidrogel. "Am învățat foarte mult despre îngrijirea pielii și de ce înainte aveam nevoie de 6-7 creme. Acum n-am nevoie decât de crema mea. Companiile importante fac producții mari și atunci trebuie reduse costurile. Ca să reduci costurile, faci rabat la ingrediente. În general, lucrurile de calitate se fac în cantități mici", sunt concluziile fostei prezentatoare de la "Vorbește lumea".

"Produsele mele sunt testate şi dezvoltate în timp. Dar sunt anumite secrete cu care am revenit din Indonezia. Am adus niște produse pe care vreau să le duc la laborator pentru a fi studiate, pentru că mi-au plăcut", a declarat Lora, pentru money.ro. "Au niște uleiuri senzaționale pentru păr. Acolo, toată lumea își protejează părul. Femeile din Bali au părul lung, frumos și strălucitor", a mai spus cântăreaţa, acum în vârstă de 41 de ani.

Solista a petrecut anul acesta trei luni în Bali, după ce în 2020 a stat, mai mult fără intenţie, alte cinci luni în arhipelagul indonezian.

Laura Petrescu s-a născut la Vaslui, în 1982, și a absolvit Liceul "Sfânta Maria" din Galați. S-a făcut cunoscută sub numele de scenă Lora. Este cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, prezentatoare a emisiunii "Vorbește lumea" de la Pro Tv și vedetă de televiziune. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi.

(din surse online)

Citit 1423 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Noiembrie 2023 22:17

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de eu
    Duminică, 05 Noiembrie 2023 11:19
    5.2.210.***
    Vreți să schimbați ceva în lumea în care trăim? Subliniați în articol că și această pseudo-vedetă e o absolventă mediocră de liceu industrial textil parcă și nu vinde altceva decât piele goală, că voce nici ea nu cred că susține că are. Sunt fetițe care o văd drept model...
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.