Beyonce și Messi, la Bucureşti

Beyonce și Messi, la Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Fotbaliştii Lionel Messi, Ronaldo şi Gheorghe Hagi, precum şi actorii Justin Bieber, Sean Connery sau Daniel Craig, dar și Beyonce sau Michael Jackson, pot fi admiraţi în cadrul unei captivante expoziţii prezentate la Bucureşti de Muzeul Figurilor de Ceară, care a fost deschisă pe 4 noiembrie.

Până pe 7 ianuarie 2024, bucureştenii pot intra în minunata lume a figurilor de ceară şi pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului şi a cinematografiei, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă transmis agenţiei news.ro.

Pasionaţii de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparţinând unor personalităţi precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi, iar amatorii de tenis îi pot întâlni pe Ilie Năstase, Ion Ţiriac sau Simona Halep.

Cei care preferă boxul se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artişti precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna.

La rândul lor, cinefilii se vor putea întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau Daniel Craig.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspiraţie cele mai faimoase personalităţi naţionale şi mondiale, precizează sursa citată. Realizate cu deosebită atenţie şi precizie, figurile de ceară au necesitat fiecare şase luni pentru realizarea în cel mai mic detaliu, care să se apropie cât mai mult de original.

Expoziţia se află la etajul 1 din ParkLake Shopping Center (în parcul IOR) şi este deschisă pe tot parcursul programului de funcţionare al centrului comercial.

Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar preţul este de 30 de lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

Citit 2086 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2023 13:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.