Actorii din „Modern Family”, acasă la Sofia Vergara

Actorii din „Modern Family”, acasă la Sofia Vergara
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La trei ani și jumătate după ce a fost difuzat ultimul episod "Modern Family" („O familie modernă”), actorii din serialul superpremiat s-au reunit acasă la Sofia Vergara. Singurul care a lipsit a fost Ty Burrell, interpretul lui Phil Dunphy, dar colegii lui nu l-au uitat, ci i-au pus poza la loc de cinste.

„Deși nu ne-am mai văzut de multă vreme, ne-am simțit ca și cum tocmai părăsisem platoul de filmare, în 2020. A fost special. A fost prima dată când ne-am revăzut cu toții în aproape patru ani”, a declarat Sofia Vergara, gazda întâlnirii, pentru People.

Din păcate, Ty Burrell a fost marele absent, dar a fost singura zi în care Eric Stonestreet (Cameron) era în Los Angeles, așa că lucrurile s-au pus în mișcare.

„Modern Family”, unul dintre cele mai populare seriale de comedie din SUA, s-a terminat după 11 sezoane și 250 de episoade. Ultimul episod difuzat de ABC a durat două ore și a început cu un documentar. Serialul, care urmărește povestea a trei cupluri înrudite, a avut un succes uriaș în rândul spectatorilor, dar și al criticilor, scrie ziare.com.

În total, „Modern Family” a câștigat nu mai puțin de 25 de premii Emmy, dar și un Glob de Aur pentru cel mai bun serial TV, în 2011. Ed O'Neill, cunoscut pentru rolul lui ”Al Bundy” din „Familia Bundy”, frumoasa Sofia Vergara și amuzanții Ty Burrell și Julie Bowen au fost actorii principali ai serialului creat de Christopher Lloyd și Steven Levitan.

Citit 767 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023 01:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.