Macaulay Culkin, pe Bulevardul Celebrităților

Macaulay Culkin, pe Bulevardul Celebrităților
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

La 33 de ani de la debutul seriei "Singur acasă", Macaulay Culkin (43 de ani) a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, având parte și de o minireuniune cu mama sa de pe ecran, Catherine O'Hara, prezentă la eveniment.

Ana Martinez (Hollywood Walk of Fame) a declarat că Macaulay "este un element de bază în cultura pop de zeci de ani". "Are o traiectorie extinsă pe plan profesional, dar «Singur acasă» este unul dintre cele mai iubite filme de vacanță cunoscute în toată lumea", a spus Martinez, citată de FilmNow.

În timpul unui interviu cu Vanity Fair, la începutul anului 2018, Culkin a dezvăluit că nu se prea uită la filmele "Home Alone": "Nu le văd chiar atât de des". "Este starea aceea de Crăciun. Au fost oameni care au vrut să se așeze și să se uite cu mine, ceea ce este măgulitor și înfiorător în același timp".

Când se uită totuși la aceste pelicule, recunoaște că nu se poate abține să nu-și amintească de momentele trăite pe platourile de filmare în loc să se concentreze pe intriga principală. "Îmi amintesc, de exemplu, de ziua aceea de pe platourile de filmare când îmi ascundeam cutia cu Pepsi în spatele canapelei. Eu nu pot să-l privesc cum fac alți oameni", a spus Macaulay.

Vedeta a povestit și când a reușit în sfârșit să primească veniturile pe care le-a realizat lucrând la numeroase proiecte pe când era copil actor: la vârsta de 18 ani.

Citit 538 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Noiembrie 2023 17:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.