Tamponare cu două victime

Tamponare cu două victime
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Două persoane din județul Galați au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unui accident rutier produs în ultima zi din ianuarie. Astfel, în seara zilei de 31 ianuarie 2024, polițiștii tecuceni au fost chemați prin 112 la un accident rutier produs în Valea Mărului și soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului, oamenii legii au stabilit că un șofer de 34 de ani, din satul Măcișeni, a pătruns cu mașina pe sens opus, într-o curbă la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un alt șofer de 25 de ani, din comuna Smulți, județul Galați.

În urma impactului, o femeie de 22 de ani, din Smulți, pasageră în cel de-al doilea autovehicul, a fost rănită, ajungând la Spitalul Municipal “Anton Cincu” din Tecuci, pentru îngrijiri medicale. În urma etilotestului, a reieșit că șoferul de 34 de ani avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălalt șofer nu băuse. În cursul aceleiași zile, la același spital a venit și un tânăr de 19 ani, din Luncavița, județul Tulcea, pasager în dreapta față în autoturismul care a produs incidentul, solicitând îngrijiri medicale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, cercetările fiind continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, comisar șef Felicia Tudoran.

Citit 3897 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.