Accident rutier cu trei victime în județul Galați

Accident rutier cu trei victime în județul Galați
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost victimele unui accident rutier, produs joi, 1 februarie, pe DE 581, în județul Galați

Astfel, în prima zi a lui februarie, polițiștii Serviciului Rutier Galați au fost solicitați să intervină pentru a dezlega ițele unui accident rutier produs pe DE581, în comuna Munteni, din județul Galați. Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Bârlad către Tecuci, în dreptul km 30+400m, a încercat să depășească un alt autoturism, intrând în coliziune frontală cu o altă mașină care venea din sens opus. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, conducătorul auto, de 23 de ani, și alți doi bărbați, de 49 și 44 de ani, pasageri în autoturismul care se deplasa din sens opus.

„Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale sosite la fața locului și transportați la Spitalul Municipal «Anton Cincu» din Tecuci, fiind ulterior transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sfântul Apostol Andrei» Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier Galați, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat comisar-șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție  Galați.

Citit 4400 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2024 15:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.