Cei mai ambițioși concurenți la Insula de 1 Milion

Cei mai ambițioși concurenți la Insula de 1 Milion
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Emisiunea „Insula de 1 milion” va avea premiera pe 16 martie, la ora 21,00, la Kanal D. Printre concurenți se numără Ionuț Sugacevschi, cunoscut și sub numele de Jaguaru' în primul sezon „Exatlon”. Energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Exatlon”, iar acum, el aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția „Insula de 1 milion”. Iată cine sunt ceilalți concurenți.

Tudor, care are 32 de ani și este din Sibiu. Absolvent al UNATC și cu un masterat în Istorie, Tudor este actor la Teatrul Metropolis și Teatrul Anton Pan, fiind recunoscut pentru versatilitatea sa.

Tarzy, este artist hip-hop și antreprenor, de 41 de ani, originar din Constanța. Cu o carieră remarcabilă în muzica hip-hop și o pasiune pentru artă și fitness, el aduce în competiție o energie vibrantă. Cu dorința de a câștiga și de a-și împlini visurile, Tarzy este hotărât să ofere publicului o experiență captivantă și autentică.

Denis, de 19 ani, este un tânăr antreprenor din Suceava, născut în Graz, Austria. Este consultant web cu o afacere proprie în acest domeniu, a investit cu înțelepciune banii câștigați din criptomonede într-un business imobiliar.

Lemnaru, de 27 de ani, este din Ploiești și cunoscut publicului din postura de creator de conținut. Participarea sa la emisiunea „Insula de 1 milion” este motivată de dorința de a câștiga bani pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni și a-și folosi abilitățile pentru un scop nobil.

Cristi are 47 de ani, este din Otopeni și cu o carieră dedicată afacerilor. Participarea sa la emisiune este motivată de dorința de a experimenta și de a se depăși pe sine, dar și de dorința de a fi un exemplu pozitiv pentru fiica sa.

Mihai are 33 de ani, vine din Brașov și este inginer software cu o poveste de viață extraordinară, plină de încercări și experiențe transformative.

Giani, 24 de ani, este un polițist și fost sportiv de performanță din Afumați, Ilfov. Pasionat de sport și de călătorii în toată lumea, Alex este hotărât să-și depășească limitele. Își dorește să câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și achiziționa un apartament în București.

Citit 973 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2024 08:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.