A fost deschis testamentul lui Matthew Perry

A fost deschis testamentul lui Matthew Perry
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Matthew Perry s-a stins din viață la sfârșitul lunii octombrie 2023, la vârsta de 54 de ani, în urma unei supradoze de ketamină. Cinci luni mai târziu a fost deschis testamentul acestuia, informează FilmNow.

Astfel, potrivit documentelor obținute de jurnaliștii de la Page Six, Lisa Ferguson și Robin Ruzan au fost numite co-executoare ale trustului de un milion de dolari din fondul Alvy Singer Living Trust, care a fost numit în acest fel după un personaj din filmul lui Woody Allen - Annie Hall. Ferguson urmează să apară singură într-o sală de judecată a Tribunalului Superior din Los Angeles pe 10 aprilie pentru o audiere privind testamentul, în timp ce Ruzan, care a fost co-producător al serialului „Celebrity Liar”, a renunțat la executarea comună a trustului pe 4 martie.

Matthew Perry, care și-a scris testamentul încă din 2009, i-a listat ca beneficiari pe tatăl său, John Perry, pe mama sa, Suzanne Morrison, pe sora vitregă, Caitlin Morrison, precum și pe Rachel Dunn, fosta sa iubită. Cei doi au avut o relație în perioada 2003-2005.

Actorul, care a murit fără să aibă moștenitori, a precizat în testament că orice moștenitori ar putea să apară după 2009 nu sunt „îndreptățiți explicit” la averea sa.

Conform documentelor respective, Perry mai deține 1.030.000 de dolari în proprietăți, inclusiv bijuterii, mobilă, opere de artă sau automobile. Actorul din „Friends” a câștigat de pe urma serialului care i-a adus celebritatea câte 20 de milioane de dolari anual. Părinții acestuia vor continua să încaseze bani, inclusiv drepturile de autor ale cărții autobiografice pe care acesta a semnat-o în 2022.

Citit 720 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Martie 2024 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.