Shakira se întoarce la muzică, după ce s-a "sacrificat" pentru Pique

Shakira se întoarce la muzică, după ce s-a "sacrificat" pentru Pique
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Shakira se întoarce la activitatea muzicală, lansând un nou album după o perioadă dificilă, în care a fost implicată în dispute fiscale și probleme personale. Albumul urmează să conțină piese care exprimă experiențele și sentimentele artistei, inclusiv unele care par să abordeze relația sa cu fostul soț, Gerard Pique.

După ce l-a numit pe Gerard Pique soțul ei "de vis", Shakira a dezvăluit că nu mai vrea să audă de acesta, scrie revista METRO. Ea se întoarce acum la muncă, după ce și-a pus cariera "în așteptare" pentru fostul soț, lansând primul ei album de la "El Dorado", apărut în 2017.

Viitorul album, "Las Mujeres Ya No Lloran", va conține single-ul "Bzrp Music Sessions, Vol. 53″, care a fost catalogat drept o "piesă de dispreț" la adresa fostului soț. "Este, sper, ultimul cântec pe care îl voi scrie despre asta și pentru el". O altă piesă de pe album, intitulată "Last", ar conține, de asemenea, versurile: "Cu siguranță, cu timpul vei regreta/ Și într-o zi vei vrea să te întorci la ușa mea".

Shakira a declarat pentru "The Times" că noul album a ajutat-o să "exorcizeze o mulțime de demoni care o chinuiau". Reflectând asupra pauzei în carieră, ea a continuat: "Pentru mult timp, mi-am pus cariera în așteptare, pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Au fost multe sacrificii pentru dragoste".

Superstarul pop columbian și fostul fotbalist profesionist spaniol au anunțat că se despart după 11 ani de relație, în iunie 2022. Împreună, ei îi au pe Sasha, în vârstă de 9 ani, și pe Mila, în vârstă de 11 ani.

Shakira a mai adăugat: "Au fost atât de multe bucăți din viața mea care s-au prăbușit în fața ochilor mei și a trebuit să mă reconstruiesc într-un fel, adunând oasele de pe jos și punându-le laolaltă. Iar lipiciul care a ținut totul laolaltă a fost muzica".

Citit 546 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.