Christian Bale, de nerecunoscut în rolul monstrului Frankenstein

Christian Bale, de nerecunoscut în rolul monstrului Frankenstein
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Actorul Christian Bale, cunoscut pentru transformările sale fizice impresionante, îl va interpreta pe celebrul monstru Frankenstein în filmul "The Bride", de Maggie Gyllenhaal, care va ajunge în cinematografe în octombrie 2025, potrivit News.ro, citând Variety. Actorul joacă în acest film de epocă alături de actriţa irlandeză Jessie Buckley - nominalizată la Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar în 2022 pentru "The Lost Daughter", regizat tot de Maggie Gyllenhaal - care o va interpreta pe viitoarea soţie a doctorului Frankenstein.

Bazat pe celebra poveste Frankenstein scrisă de Mary Shelley în 1818, filmul "The Bride" urmăreşte crearea monstrului de către Dr. Frankenstein în Chicago anilor 1930. "Frankenstein călătoreşte la Chicago pentru a-i cere ajutorul doctorului Euphronius în vederea creării unui companion pentru el însuşi. Cei doi bărbaţi readuc la viaţă o tânără femeie ucisă", se arată în sinopsis.

Pe lângă Christian Bale şi Jessie Buckley, au mai fost anunţaţi ca membri ai distribuţiei pentru "The Bride" Penélope Cruz, Peter Sarsgaard şi Annette Bening. Lungmetrajul lui Maggie Gyllenhaal urmează să ajungă în cinematografe în octombrie 2025.

Dar regizoarea nu este singura care adaptează povestea lui Mary Shelley pentru ecran. Guillermo del Toro pregăteşte, de asemenea, propria versiune a lui Frankenstein, cu Jacob Elordi în rolul celebrului monstru, precum şi cu Oscar Isaac, Mia Goth, Lars Mikkelsen, David Bradley Christian Convery, Charles Dance şi Christoph Waltz.

Citit 496 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 17:44

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro