Jeremy Renner ar vrea să revină în „Mission: Impossible”

Jeremy Renner ar vrea să revină în „Mission: Impossible”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Actorul Jeremy Renner (53 de ani), care a jucat rolul agentului William Brandt în filmele "Mission: Impossible - Ghost Protocol" (2011) și "Mission: Impossible - Rogue Nation" (2015), a explicat că responsabilitățile familiale au fost factorul determinant pentru retragerea sa din franciza "Mission: Impossible", potrivit Film Now.

În 2013, Renner a devenit tată pentru prima dată, întâmpinându-și fiica, Ava, împreună cu modelul Sonni Pacheco, cu care s-a căsătorit în 2014. Însă, după un mariaj de numai zece luni, cei doi au început o luptă juridică pentru custodie, astfel că Renner nu a putut să se mute în Marea Britanie pentru perioadele lungi necesare filmărilor.

"A trebuit să mă retrag", a spus el, într-un interviu pentru Collider. "Trebuia să lucrez mai mult cu ei. Îi iubesc pe toți. Îl iubesc atât de mult pe Tom. Ne-am distrat atât de mult și îmi place mult personajul. Dar trebuia să petrec mult timp departe. Totul se întâmpla la Londra. Eu trebuia să fiu în primul rând tată și pur și simplu nu aveam cum să merg atunci".

Divorțul și disputa pentru custodia Avei au fost finalizate în aprilie 2015, cu câteva luni înainte de lansarea filmului „Mission: Impossible - Rogue Nation”. De atunci, au mai fost lansate două filme din franciză, iar un al treilea este programat pentru anul viitor.

Renner a dezvăluit că acum ar fi deschis la posibilitatea de a reveni în franciză, datorită vârstei fiicei sale, care a crescut suficient încât să-i permită să petreacă mai mult timp departe de casă. „Poate că acum, că fiica mea este mai mare, s-ar putea întâmpla. Aș accepta să mă întorc în «Mission: Impossible» oricând și să primesc înapoi rolul lui Brandt. Ar fi grozav”, a spus el.

În prezent, Jeremy Renner își face revenirea la actorie, după ce a fost la un pas de moarte în prima zi din 2023, la ferma sa din Nevada. Actorul a fost lovit de un plug de zăpadă, în timp ce încerca să își protejeze nepotul, Renner alegându-se cu peste 30 de oase rupte și cu alte răni severe.

Citit 479 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2024 08:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.