La volan, fără permis de conducere

La volan, fără permis de conducere
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Galați efectuează cercetări pentru încredinţarea conducerii unui autoturism, cu bună ştiință, unui bărbat care nu deţinea permis de conducere

Astfel, la începutul acestei săptămânipe timpul desfăşurării unei misiuni de supraveghere şi control, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați a oprit în trafic, pentru control, pe DN 24D, un autoturism înmatriculat în România. Poliţiştii au legitimat persoana care se afla la volan, constatând că este un tânăr de 24 ani, domiciliat pe raza judeţului Galați. Bărbatul era însoțit de o tânără de 18 ani, proprietara mijlocului de transport.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce. Oamenii legii fac cercetări pentru infracţiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea cu bună ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Citit 2798 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2024 15:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.