Robert Stanciu şi Andreea Popa - Sărutul care a făcut lumea să strălucească

Robert Stanciu şi Andreea Popa - Sărutul care a făcut lumea să strălucească
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe Andreea Popa şi pe Robert Stanciu i-am cunoscut întâmplător, în timp ce făceam un sondaj pe stradă despre minuni. Ne-au convins că încă există miracole, aşa că i-am ascultat pe cei doi îndrăgostiţi la... romantism.

Robert: „Au fost nenumărate clipe frumoase de-a lungul relaţiei noastre, cum ar fi zilele care au venit după primul nostru sărut, când lumea ţi se pare că străluceşte ca şi când ai fi băut prea mult vin, dar nu vinul e vinovat, ci doar iubirea. Cum ar arăta o seară romantică? O cabană a noastră în Arieşeni, afară să ningă ca-n poveşti şi noi, lângă şemineu, ascultând «Cântecele de şemineu» ale lui Nicu Alifantis. Atât, şi de nimic nu aş mai avea nevoie”.

Andreea: „A fi romantic nu se referă întotdeauna la un imens buchet de trandafiri, sau alte lucruri grandioase. Pentru mine romantismul înseamnă acele momente în care eşti surprins cu un cuvânt frumos sau o faptă care îţi sugerează iubirea. A fi romantic înseamnă a-i arăta celuilalt ca îl iubeşti atunci când crezi că are cel mai mult nevoie să simtă dragostea ta. Momentele romantice sunt acele întâmplări de care îţi aduci aminte cu plăcere în orice clipă a zilelor următoare şi te fac să zâmbeşti la fel de mult ca şi atunci când s-au întâmplat. Pot mărturisi că sunt multe astfel de momente romantice de care îmi amintesc cu drag, şi cred că vor mai fi. Unul dintre ele ar fi o surpriză venită într-un moment important al relaţiei noastre, care m-a bucurat deoarece prezenţa prietenului meu acolo a însemnat o imensă dovadă de iubire, chiar dacă eram conştientă de dragostea pe care mi-o poartă. De aceea consider că momentele romantice au menirea de a ne face să fim mai tandri decât de obicei şi trebuie să îşi găsească locul într-o relaţie care se bazează pe sentimente sincere”.

Noi le dăm zece cu felicitări la romantism şi le dorim să fie fericiţi.

Citit 1497 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2011 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.