Pepe, „fratele mai mare” al Andreei Toma

Pepe, „fratele mai mare” al Andreei Toma
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tânăra şi talentata Andreea Toma, originară din Galaţi, a fost declarată de cel mai exigent mebru al juriului, Mihai Petre, cea mai bună dansatoare din această ediţie a competiţiei “Dansez pentru tine” * După cum a mărturisit Andreea, Pepe a devenit „fratele ei mai mare” * Peste visele dansatoarei de numai 15 ani a nins cu 18.000 de euro, Andreea şi Pepe ocupând, în urma votului telespectatorilor, locul al III-lea pe podium *

 Andreea Toma şi Pepe au adus Crăciunul cu trei săptămâni mai devreme şi au oferit publicului un spectacol extraordinar în marea finală a competiţiei „Dansez pentru tine”. Chiar înainte de primul dans, Andreea a avut parte de o surpriză minunată: tatăl şi fratele ei, plecaţi de multă vreme la muncă în Marea Britanie, au venit în ringul visurilor de la Pro TV. Andreei i-au dat lacrimile de fericire, dar a găsit puterea, stăpânirea de sine pentru a dansa minunat. Pepe şi Andreea s-au transformat în cei mai haioşi elfi pe care i-ar fi putut avea vreodată Moş Crăciun şi au creat un moment cu adevărat magic. Andreea a reuşit să păstreze ritmul şi coregrafia chiar şi atunci când, în timpul dansului, a mai avut parte de o surpriză: i s-au alăturat partenerul de dans sportiv şi cea mai bună prietenă. Declarând că sunt „perechea lui preferată din concurs”, Mihai Petre s-a ridicat în picioare ca să le dea nota zece, completând astfel şirul lung de note de zece pe care l-au adunat de-a lungul concursului.

„Orice pân’ la mama mea!”

Cel de-al doilea dans, flamenco, a depăşit orice aşteptări. Pepe a combinat paşii repezi cu interpretarea live a unei piese înduioşătoare: „Orice pân’ la mama mea, oricând o voi adora”. Cu graţie, Andreea a păstrat ritmul. Toate mamele din public, în frunte cu mama lui Pepe aveau ochii în lacrimi la final. „Nu există notă pentru ce aţi făcut voi acolo, nu vă daţi seama cât de frumos a fost acest moment”, le-a spus Wilmark, membru al juriului în ropote de aplauze. De piatră să fi fost şi n-ar fi putut să nu fie impresionat şi Mihai Petre: „Dacă ştiam că urmează momentul asta în emisiune, nu dădeam niciun 10 până acum, deşi eu nu mă grăbesc să dau nota asta. A fost cel mai bun moment din ediţia asta”, a completat Mihai Petre.

Pepe şi Andreea au încheiat evoluţia de la „Dansez pentru tine” cu un retro hip-hop plin de energie.

„Andreea e făcută să danseze”

„Andreea este un copil care s-a dăruit dansului”, aşa a descris-o coregrafa Doina Botiş. Aceasta a mărturisit că, în timpul lungilor şi istovitoarelor antrenamente, a suprins-o pe Andreea intrând în cabinetul medical. A întrebat-o dacă o doare ceva, dar adolescenta şi-a ascuns suferinţa. Doina Botiş a aflat ulterior de la medic că Andreea avea tensiunea atât de mare şi bătăile inimii atât de rapide încât nu mai putea să respire, dar n-a spus nimănui că se simte rău şi a continuat să danseze. „E făcută să fie pe scenă”, a mărturisit şi Pepe”, Andreea numindu-l cu căldură „fratele ei mai mare”. Deşi au fost cea mai apreciată pereche, Pepe şi Andreea au ocupat doar locul al III-lea pe podium, în urma votului telespectatorilor. Celor 15.000 de euro, valoarea Premiului al III-lea li s-au adăugat alţi 3.000 de euro – Premiul pentru cea mai bună dansatoare - oferit de juriul de la „Dansez pentru tine”. Cu 18.000 de euro, visul Andreei de a dansa şi de a a-şi ajuta părinţii poate prinde aripi.

Citit 2520 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2011 17:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.