Trooper, din nou un concert incendiar

Trooper, din nou un concert incendiar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trooper, una dintre cele mai iubite formaţii de heavy metal din ţară, a concertat, vineri, pe scena clubului Zodiar. Membrii trupei se află într-un turneu numit Rock Jukebox, început în luna martie şi care se încheie în mai.

Trooper a pregătit, de data aceasta, ceva diferit pentru fani: pe lângă cele mai îndrăgite piese ale sale, au oferit publicului şi melodii cunoscute din repertoriul rock internaţional.

Non Toxic, o trupă formată din cinci adolescente, a încălzit publicul, până la urcarea pe scenă a celor de la Trooper. Aceştia au ţinut fanii în priză cu melodiile proprii (Strigăt, Tari ca munţii, Amintiri), dar şi cu ale formaţiilor consacrate din rockul internaţional: Rock you like a hurricane (Scorpions), I want to break free (Queen), Fear of the dark (Iron Maiden).

Un concert incendiar, un public pe măsură – aşa se poate fi descrisă atmosfera de vineri noapte din Zodiar. Timp de aproximativ două ore, cât a durat recitalul formaţiei, clubul a fost plin de spectatorii care dansau şi cântau cu putere alături de membrii acesteia, obişnuiţi cu reacţiile publicului gălăţean.

Citit 951 ori Ultima modificare Duminică, 22 Aprilie 2012 15:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.