VIDEO / Gălăţeanul Adrian Nour l-a cucerit pe Horia Brenciu la "Vocea României"

VIDEO / Gălăţeanul Adrian Nour l-a cucerit pe Horia Brenciu la "Vocea României"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doar câteva clipe de audiţie pe nevăzute i-au fost suficiente lui Horia Brenciu pentru a hotărî că Adrian Nour poate fi „Vocea României” – Sezonul III, şi de aceea trebuie să fie în echipa lui. Adrian Nour face parte dintre absolvenţii primei promoţii ai Facultăţii de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. În prezent colaborează cu mai multe teatre din Bucureşti, este, de ani buni, membru al companiei conduse de Dan Puric. Ocazional, este dansator de step şi, mai nou, dansator în spectacole de teatru-dans contemporan.

Actorul a jucat şi pe scena Dramaticului gălăţean, în 2003, rolul lui Tache din „O noapte furtunoasă”, în regia lui Dan Tudor. În 2004, a concurat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, ca interpret la Secţiunea Creaţie cu piesa „Plouă iar”, muzică şi versuri Eugen Dan Drăgoi.

„Nu sunt Vocea României, dar aştept ca toată lumea să mă contrazică. Muzica a făcut parte din viaţa mea încă de când eram mic. Am venit aici pentru că simt că am o şansă mare, vreau să cunosc oameni la fel de pasionaţi ca şi mine. Vreau să cunosc oameni de la care am ce să învăţ. Vreau să câştig!", a declarat sâmbătă seara, Adrian Nour, înainte de a urca pe scenă unde a interpretat senzaţional piesa „Girl from Ipanema”.

Horia Brenciu a fost singurul membru al juriului care şi-a dat seama de valoarea artistului gălăţean şi şi-a întors scaunul pentru a-l vedea, bucurându-se totodată că Loredana, Smiley şi Marius Moga nu au făcut acest lucru. Fiind singurul jurat care s-a întors, Brenciu nu a trebuit să se lupte cu ceilalţi membri ai juriului şi să-i dezlănţuie arsenalul colorat pentru a-l convinge pe gălăţean să vină în echipa lui. “Ai cel mai frumos joc al onomatopeelor. Foarte frumoasă piesa şi mi-a plăcut şi spiritul tău! Băiatul ăsta m-a fascinat încă de la început! A arătat nu numai că-i un actor foarte bun, dar şi un cântăreţ redutabil.  Sincer, mă mir că nu s-au întors colegii mei care pretind a cunoaşte muzică”, a spus Brenciu încântat, comparându-l pe Adrian Nour cu Frank Sinatra.

Vă reamintim că în primul sezon al emisiunii concurs „Vocea României” de la Pro Tv, Galaţiul a avut nu mai puţin de trei voci remarcabile: Alexandra Penciu, Ana-Maria Fluturu şi Alina Toma.

 

Citit 5634 ori Ultima modificare Luni, 07 Octombrie 2013 11:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.