Diana Munteanu: “M-aş muta din România pentru familie!”

Diana Munteanu: “M-aş muta din România pentru familie!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Diana Munteanu Niculescu a revenit pe sticlă, în această toamnă, moderând două emisiuni la Antena 2. Este vorba de deja celebra „Conferinţa de presă” şi de noul format tip quiz monden, „Face 2 face”, pe care îl prezintă în fiecare duminică seară, de la 19,30. Diana Munteanu Niculescu recunoaşte că, deşi îi place în România, s-ar muta în altă ţară, de dragul familiei, dacă soţul ei, Claudiu Niculescu, ar fi nevoit, din pricina activităţii sportive, să locuiască o lungă perioadă de timp peste hotare.

Soţia lui Claudiu Niculescu, mama unui băiat de patru ani, susţine că este o mamă permisivă, că pune pe primul plan timpul petrecut alături de familie în detrimentul evenimentelor mondene şi recunoaşte că s-ar muta din România dacă soţul ei ar fi nevoit să petreacă o lungă perioadă de timp peste hotare.

Reporter: Ai început de curând o nouă emisiune pe tema mondenităţilor. Citeşti zilnic tabloidele?

Diana Munteanu Niculescu: Bineînţeles că citesc, şi nu doar tabloidele, ci toată presa, în general.  Trebuie să fiu la curent cu toate subiectele, face parte din meseria mea.

Rep: Cum ţi se pare lumea mondenă din România? Te fascinează sau te amuză?

D.M.N: E o lume pestriţă, plină ochi, uneori mă amuză, alteori mă intrigă, sunt lucruri pe care nu le înţeleg mereu, dar una peste alta, avem ce vedea, să recunoaştem!

Rep: Care sunt reacţiile după prima ediţie a noii emisiuni de la Antena 2?

D.M.N: Am primit reacţii pozitive, este o emisiune antrenantă, amuzantă şi care îi arată pe artiştii sau persoanele publice şi în altă ipostază decât cea în care sunt obişnuiţi să fie văzuţi. Deci, e de bine.

Rep: La “Conferinţa de Presă” ai avut ocazia să cunoşti o mare parte dintre persoanele publice despre care se scrie des în presa mondenă.  Cât de dese au fost cazurile când i-ai descoperit cu totul altfel decât îi ştiai din ziare?

D.M.N: Nu am avut niciodată idei preconcepute, am tratat invitaţii în mod egal. Să-ţi spun drept, jurnaliştii din platou sunt cei care îşi schimbă de multe ori părerea despre invitaţi la încheierea emisiunii. Eu, mai puţin.

Rep: Pe cine îţi pare rău că ai ratat la „Conferinţa de Presă”?

D.M.N: Au rămas destul de puţini cei care nu ne-au trecut pragul şi sper eu, o vor face curând. Uite, mi-ar plăcea enorm să am onoarea unei ediţii cu doamna Tamara Buciuceanu…

Rep: Participi foarte rar la evenimentele mondene. Care este motivul? Îţi este de ajuns să apari pe sticlă doar la emisiunea ta?

D.M.N: Să zicem că aleg evenimentele cu adevărat importante din mai multe motive: nu particip la un eveniment doar ca să-l bifez şi doar ca să fiu văzută şi fotografiată, ci doar dacă vorbim despre un eveniment al cărui scop este şi dincolo de zona mondenă. Apoi mai este vorba şi despre programul fiului meu, David. Evenimentele sunt în general seara, ora la care David are nevoie de mine şi de Claudiu acasă. Şi mai cred că da, este foarte important să-ţi faci foarte bine treaba pe sticlă şi, desigur, în funcţie de priorităţi, să onorezi şi invitaţii.

Rep: Eşti o mamă exigentă? Cum te-ai descrie?

D.M.N: Cred că mă situez undeva pe linia de mijloc, sau cel puţin eu încerc să găsesc calea de mijloc pentru o educaţie sănătoasă şi fără excese sau extreme. Sunt exigentă şi fermă atunci când trebuie, dar sunt o mamă destul de permisivă… Îl alint mult pe David, cred că toţi copiii au nevoie de alint şi de foarte multă iubire exprimată din partea părinţilor.

Rep: Cum îţi place să-ţi petreci timpul alături de băieţelul tău?

D.M.N: De cele mai multe ori mergem cu bicicletele sau ne place să jucăm fotbal cu tati, evident. Ieşim mult în parcuri, dar ne jucăm şi acasă, mai ales în zilele ploioase. Ne mai uităm împreună la desene animate, mai ales la Tom şi Jerry care sunt preferaţii amândurora.

Rep: Te-ai muta din România dacă soţul tău şi-ar cere?

D.M.N: Noi am mai fost plecaţi în Germania şi Cipru atunci când serviciul lui Claudiu a presupus asta, şi în perioada respectivă făceam naveta Germania – Bucureşti, pentru filmările Conferinţei de presă. Sigur, dacă serviciul lui Claudiu ar presupune din nou o astfel de “mutare”, am face-o, dacă discutăm deja de perioade mari de timp. Consider că familia este cel mai important lucru din lume, aşadar, cu siguranţă aş face-o. Dar oricum nu e cazul, momentan Claudiu stă la Râmnicu Vâlcea şi face naveta săptămânal.

Rep: Care sunt lucrurile care v-au legat la începutul relaţiei voastre?

D.M.N: Faptul că amândoi ne doream aceleaşi lucruri. În afara de asta, sinceritatea e poate cel mai important element care ne-a unit. Şi nu în ultimul rând, iubirea.

Rep: Cum te înţelegi cu cei doi copii din căsnicia lui anterioară?

D.M.N: Eu, personal, nu am o legătură prea strânsă cu ei, tatăl lor se ocupă şi s-a ocupat mereu să nu le lipsească nimic şi să aibă parte de o educaţie bună.

Rep: Îţi mai doreşti copii? Sau unul este suficient?

D.M.N: Pfff, grea întrebare… Pot să răspund la anul?

Rep: Te-ar tenta să faci altceva decât televiziune?

D.M.N: Îţi spun sincer că nici nu ştiu ce să-ţi răspund. Poate că tentaţia teoretică de a încerca altceva ar exista, dar practic vorbind… asta ştiu să fac, aici îmi place cel mai mult, meseria asta mă face să mă simt bine şi în mod voit şi conştient n-aş schimba-o pentru nimic în lume!

Sursa:agentiadepresamondena.ro

Citit 2564 ori Ultima modificare Vineri, 04 Octombrie 2013 14:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.