VIDEO/ Show de show la X Factor: Delia, cucerită de un frumuşel din Galaţi
Foto: Foto: Antena 1

VIDEO/ Show de show la X Factor: Delia, cucerită de un frumuşel din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După Florin Ristei şi tecuceanca Eliza Bunu, un alt gălăţean, Sorin Bumbaru, a trecut de preselecţiile emisiunii concurs X Factor de la Antena 1


Ca o îngheţată la soare, aşa s-a topit Delia la vederea gălăţeanului Sorin Bumbaru, în vârstă de 19 ani, manechin de ocazie. „Arăţi mai bine ca anul trecut, ce-ai făcut?”, a ţinut să afle jurata emisiunii X Factor de la Antena 1 în vreme ce îl sorbea din priviri pe frumuşelul care îşi încercase norocul muzical şi anul trecut, dar fără succes, pentru că n-a trecut de preselecţie. „Fă-o bine de data asta”, l-a rugat fierbinte vedeta care constituie, pentru Sorin Bumbaru, o muză inspiratoare.

Dacă anul trecut anteniştii l-au comparat pe chipeşul gălăţean cu Robert Pattinson, starul din din saga „Twilight”, acum s-au grăbit să-l asemene cu vârcolacul Alcide din serialul “True Blood”. Fire artistică şi visătoare, pasionat de şedinţe foto şi de actorie, Sorin Bumbaru a declarat că e dornic să lucreze cu Delia, şi a făcut tot ce i-a stat în putere s-o cucerească. A cântat piesa lui Chris Isaak „Wicked game”, însă mai mult pentru inima Deliei, pe care a privit-o intens, mai să o hipnotizeze, apropiindu-se de masa juriului. Vraja în care căzuse artista a fost ruptă de Dan Bittman care l-a oprit şi i-a atras atenţia: „Fata e cu mine – Îţi face curte aşa, pe faţă?!” – „Dar îmi face curte frumos, brută mică ce eşti!”, a ripostat Delia. Bittman l-a supus unei noi provocări, cerându-i gălăţeanului să cânte şi altceva, “Kiss” al lui Tom Jones? Delia n-a rezistat pe scaun şi i s-a alăturat pe scenă.

Banii lui Bittman

Deşi farmecul personal al gălăţeanului depăşea prestaţia lui artistică şi talentul muzical, Delia, convinsă că Sorin trebuie să meargă mai departe în concurs, i-a dat primul „Da”. Din nou Bittman a încercat să-i încurce divei planurile. I-a făcut o ofertă gălăţeanului: „Din banii mei, personali, îţi dau o mie de euro, ca să pleci, sau, dacă câştigi premiul de 120.000 de euro, nu te alegi decât cu 20.000 şi o sută e a mea!”. Sorin a acceptat a doua variantă. „Hai să terminăm cu glumele. Consider că la anul vei fi sută la sută pregătit, deci votul meu este Nu”, i-a retezat aripile necruţătorul Cheloo. Delia a apelat la public şi în cele din urmă, l-a convins pe Bittman să-i ofere gălăţeanului un „Da”, şi şansa de a merge mai departe în concurs, dar nu înainte de a-i aminti colegei de juriu că e măritată. Pe scurt, Sorin Bumbaru i se alătură în concurs celuilalt gălăţean, Florin Ristei şi tecucencei Eliza Bunu! Succes tuturor!

Citit 2735 ori Ultima modificare Luni, 21 Octombrie 2013 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.