Galele X Factor de ziua Antenei 1 / Florin Ristei şi „Bruiaj”, preferaţii publicului
Foto: Foto: Antena 1

Galele X Factor de ziua Antenei 1 / Florin Ristei şi „Bruiaj”, preferaţii publicului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Artistul gălăţean Florin Ristei şi trupa „Bruiaj”, din care face parte tecuceanca Eliza Bunu, se apropie cu paşi siguri de marea finală a competiţiei X Factor de la Antena 1. Cea dea doua ediţie a Galelor Live X Factor a fost difuzată vineri seara, la aniversarea a 20 de ani de Antena 1, iar Eliza şi Florin au fost extraordinari.

„Salcia”

Forţă, emoţie şi nesfârşită sensibilitate a transmis din plin Florin Ristei, interpretând excepţional piesa Mihaelei Mihai „Salcia” – „De-ai fi tu salcie la mal,/ M-aş face râu la umbra ta”. Dan Bittman a fost primul care i-a spus „Bravo!”. Până şi pretenţiosul Cheloo a fost impresionat şi a recunoscut-o direct: „Asta înseamnă cu adevărat să cânţi, să ai Factorul X. Din păcate, asta înseamnă şi să fii în altă echipă, nu-mi pare rău şi chiar nu-mi pare rău dacă tu câştigi anul acesta. Eşti unul dintre ce-i mai puternici concurenţi”. „Aşa e! Extraordinar a sunat piesa”, a întărit şi Delia care l-a aplaudat în picioare.

„Pitbuliţa nebună”

Aşa a numit-o antrenorul Cheloo pe tecuceanca Eliza Bunu, componentă a trupei „Bruiaj”. Artista a scăpat de ghipsul de la picior şi s-a dezlănţuit împreună cu Rareş Raicu interpretând piesa Deliei, „Vino la mine”, de pe vremea când era în trupa „N&D”. Trupa a rescris versurile cântecului şi le-a ieşit chiar o piesă mai bună decât originalul. Delia a lăudat-o pe Eliza, iar Cheloo le-a spus în faţă că la repetiţii l-au enervat degeaba. Antrenorul i-a muştruluit bine, dar cu folos!

Atât Florin Ristei cât şi trupa „Bruiaj” au fost salvaţi de publicul care i-a votat şi s-au calificat fără emoţii în etapa următoare a Galelor X Factor, fără să treacă prin furcile caudine ale vreunui duel.

Le dorim succes în continuare!

 

Citit 1326 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.