VIDEO Spectacol senzaţional la „Vocea României” / Gălăţeanul Adrian Nour, favoritul publicului din echipa lui Smiley
Foto: Foto: Pro Tv

VIDEO Spectacol senzaţional la „Vocea României” / Gălăţeanul Adrian Nour, favoritul publicului din echipa lui Smiley
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Revelaţia de la Vocea României”, aşa l-a declarat, pe bună dreptate, Pro Tv, pe gălăţeanul Adrian Nour, după momentul memorabil oferit sâmbătă noapte în cadrul spectacolului live. Artistul a cântat excepţional melodia lui Charles Aznavour, „La Boheme”. Încă de la primele acorduri publicul a început să îl aplaude şi să îl aclame. La finalul interpretării, Horia Brenciu, fostul său antrenor, şi Smiley, noul lui antrenor, care i-a dat şansa de a merge mai departe la „Vocea României”, l-au aplaudat în picioare. „O să fie total atipic ceea ce spun, dar votaţi Adrian Nour!”, a spus Horia Brenciu, deşi ar fi trebuit să-şi susţină proprii concurenţi. „Un moment excepţional, marca Smiley”, a întărit şi prezentatorul Pavel Bartoş.

“Foarte emoţionant, foarte profund! Faptul că ai cântat fără prea multe gesturi, reţinut, asta nu înseamnă cu nu ai transmis enorm. Felicitări!“, a fost opinia Loredanei. “Teatralo-dramatic, dar de mare efect! Mi-a plăcut că nu am citit pe faţa ta piesa de data asta, dar s-a citit în glas. Parcă emoţia s-a dus pe unda corzilor vocale, bravo!”, a adăugat Marius Moga. “Şi acum mă trec toţi fiorii! A fost ceva senzaţional. Îţi mulţumesc pentru că am avut parte de acest moment la Vocea României şi abia aştept să mai am parte şi de altele!”, a mărturisit încă marcat de interpretarea elevului său, Smiley.

Juriul nu a fost singurul cucerit de boemul gălăţean, ci şi spectatorii şi telespectatorii. Adrian Nour a primit cele mai multe voturi din echipa lui Smiley şi s-a calificat fără probleme în etapa următoare la „Vocea României”. În acest fel fiica actorului va avea un nou motiv să se mândrească la grădiniţă că „tati e la Vocea României”.

Aşa cum v-am mai informat, Adrian Nour face parte dintre absolvenţii primei promoţii ai Facultăţii de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi. În prezent colaborează cu mai multe teatre din Bucureşti, este, de ani buni, membru al companiei conduse de Dan Puric. Ocazional, este dansator de step şi, mai nou, dansator în spectacole de teatru-dans contemporan.

Actorul a jucat şi pe scena Dramaticului gălăţean, în 2003, rolul lui Tache din „O noapte furtunoasă”, în regia lui Dan Tudor. În 2004, a concurat la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia, ca interpret la Secţiunea Creaţie cu piesa „Plouă iar”, muzică şi versuri Eugen Dan Drăgoi.

Citit 2952 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.