Anastasia Lazariuc - Superbă la 60 de ani

Anastasia Lazariuc - Superbă la 60 de ani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anastasia Lazariuc se menţine într-o formă de invidiat la cei 60 de ani ai săi. Are un trup zvelt şi este elegantă în apariţiile publice. Artista pune frumuseţea ei pe seama moştenirii genetice şi spune că se străduieşte, atât cât poate, să arate bine, din respect pentru public.

Anastasia Lazariuc nu îşi arată deloc vârsta. La cei 60 de ani ai săi, artista are un trup zvelt, o poftă de viaţă incredibilă şi are grijă să se afişeze în faţa publicului mereu elegantă. Întrebată care este secretul frumuseţii sale, artista a dat vina pe moştenirea genetică.

“Probabil că aşa mi-e gena, aşa m-a creat Dumnezeu. Sunt o norocoasă în privinţa asta. În meseria pe care o fac, mă ajută foarte mult faptul ca sunt aşa. Cred că e foarte plăcut pentru public să vadă totuşi şi un interpret cât de cât în formă. Eu mă străduiesc atât cât pot”, a declarat Anastasia Lazariuc, pentru spynews.ro.

Anastasia Lazariuc a impresionat recent mii de oameni veniţi să o privească şi să o asculte în cadrul concertului pe care l-a susţinut la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă, pentru care timpul parcă stă în loc, a urcat pe scenă îmbrăcând o rochie elegantă, din mătase naturală ciclam, realizată de îndrăgitul designer Mirela Stelea.

“Anastasia este un etalon de frumuseţe şi de eleganţă. Arată minunat, atât într-o rochie neagră, cat şi purtând culoare. Rochia ciclam creată special pentru ea este o dovadă de îndrăzneală şi exuberanţă. Are un spirit tânăr şi o jovialitate în priviri pe care n-am mai întâlnit-o până acum. Sunt onorată că Anastasia a ales să-mi poarte creaţiile”, a declarat cunoscutul designer.

Anastasia Lazariuc s-a născut pe 6 iulie, în satul Bacioi, situat la 10 km de Chişinău.

S-a lansat cu piesele lui Ion Aldea-Teodorovici "Până la lacrimi mi-e dragă viaţa", "Seară albastră", "Fuga, fuga". A fost solista filarmonicii din Cernăuţi timp de doi ani. Mai târziu a fost angajată ca solistă la Radioteleviziunea din Chişinău timp de 16 ani. A lansat mai multe albume cu muzică românească la casa de discuri "Melodia" din Moscova.

În 1982, a primit titlul de Artistă Emerită a Republicii Moldova.

Colaborarea cu cei mai talentaţi compozitori, poeţi şi textieri i-a adus mult succes în activitatea sa artistică.

În 1989 a efectuat pentru prima oară un turneu de mare succes în România, împreună cu formaţia sa, "Amor", cântând în câte trei spectacole pe zi timp de o lună.

Publicul din România a cunoscut-o cu adevărat în 1990, la festivalul de la Mamaia, unde a fost invitată să susţină un recital. Sunt cunoscute colaborările muzicale cu Mihai Constantinescu, care s-au bucurat de un real succes.

Citit 3146 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2013 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.