Lecţie de frumuseţe şi eleganţă

Lecţie de frumuseţe şi eleganţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ultimele tendinţe în materie de coafuri, tunsori, modă şi make-up le-au fost dezvăluite doamnelor şi domnişoarelor din Galaţi luni, 27 aprilie, la „Seminarul Londa”.

Club Andy’s a fost pur şi simplu neîncăpător pentru zecile de reprezentante ale sexului frumos, profesioniste sau nu în hair-style, care şi-au dorit să afle secrete pentru a rupe gura târgului în sezonul primăvară-vară. În acelaşi timp, participantele au fost sfătuite cum să îşi îngrijească în mod corect părul şi pielea, pentru a scăpa de mătreaţă, exces de sebum sau alte probleme capilare.

La eveniment au participat stilişti din toată ţara, printre ei numărându-se şi Mihaela Neculai, stilistul care a făcut schimbarea de look la concursul organizat de „Viaţa liberă” de 8 Martie.

Trei dintre spectatoare au avut marea şansă să-şi facă o schimbare radicală de look. Printre beneficiarele acestei surprize s-a aflat şi o viitoare mămică. Să sperăm că partenerii le vor mai recunoaşte pe doamnele transformate de profesioniştii Londa.

Un look plin de prospeţime

Participantele au aflat că în sezonul primăvară-vară se poartă stilul natural breeze - culori naturale, combinaţii de culori apropiate, reflexe, sclipiri. În trend sunt meşele back to back, croşetate sau şah. Tendinţele din anii ’70 – ’80 revin în forţă, atât la coafuri, cât şi la machiaj şi ţinute vestimentare.

Finalul seminarului a fost dedicat viitoarelor mirese. Sub ochii publicului, câteva superbe manechine s-au transformat în prinţesele veritabile ale unei nunţi de vis. Alexandra Chivu le-a explicat doamnelor tendinţele în make-up: sprâncene bine definite, nuanţe intense de albastru pentru ochi, gene negre, obraji de culoarea piersicii zemoase, rujuri de culoarea fructelor, mate sau strălucitoare pe scurt, un look plin de prospeţime.

Akasha

Marea surpriză evenimentului a fost „Akasha”, colecţia de modă a creatoarei Florentina Giol, designer gălăţean care s-a impus pe piaţă cu ţinute foarte elegante.

Akasha se adresează femeii misterioase, puternice, care cunoaşte forţele nevăzute ale universului. Akasha înseamnă haine lejere, cu o croială simplă, dar care transmit prin printurile şi aplicaţiile folosite o poveste sau un secret despre cele patru elemente ale vieţii: apa, focul, pământul şi aerul.

Florentina Giol a creat din materialele naturale şi uşoare ca voalurile de mătase, satenurile, vâscoza, combinaţii de bumbac cu mătase, ţinute superbe care să învăluie siluetele feminine în acest sezon.

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.