Dispozitivul CONTRACEPTIV cu TELECOMANDĂ

Dispozitivul CONTRACEPTIV cu TELECOMANDĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul dispozitiv contraceptiv se implantează sub piele şi conţine o rezervă de substanţe anticoncepţionale pe care le eliberează uşor în decursul a 16 ani. El a fost conceput de o companie din Statele Unite şi va fi disponibil pe piaţă începând cu 2018.

Dispozitivul are o mărime de 20x20x7 milimetri şi poate fi implantat, sub piele, la nivelul feselor, al antebraţelor şi abdomenului. În fiecare zi el elibereaza 30 de miligrame de levonorgestrel, un hormon utilizat în mai multe tipuri de anticoncepţionale. În cazul în care femeia se decide să aibe un copil, dispozitivul poate fi oprit cu ajutorul unei telecomenzi.

Procedura de implantare este foarte uşoară, necesită doar o anestezie locală, durează maxim 30 de minute, iar pacienta poate pleca acasă imediat după.

Citit 1355 ori Ultima modificare Luni, 07 Iulie 2014 20:07

1 comentariu

 • postat de anti globalizare
  Miercuri, 09 Iulie 2014 00:57
  89.136.184.***
  Adica vom fi controlati si prin cip-uri in curand! Feriti-va de asta! Se vrea controlul fiintelor umane ca pe vite si toata viata ta intima se va stii oricand si la orice ora! De ce nu isi pune si nevasta lui Bill Gates un cip in ea?! Ca doar el e sponsorul si sustine asta! Desigur si altii! Diavolul viclean(adica omul) se apropie usor si infaptuieste planul! Oamenii culti si informati stiu despre ce vorbesc!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.