Descoperire MACABRĂ într-un container de pe un VAPOR
Foto: Foto: ibtimes.co.uk

Descoperire MACABRĂ într-un container de pe un VAPOR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

34 de persoane, printre care şi câţiva copii, aflate în stare destul de gravă şi un bărbat decedat au fost descoperite într-un container aflat pe un vapor care a acostat în portul Tilbury, din estul Angliei. Imigranţii ilegali sunt originari de pe subcontinentul indian şi veneau din Belgia, cel mai probabil, în căutarea unei vieţi mai bune.

Descoperirea a fost făcută de muncitorii care descărcau încărcătura vaporului. Aceştia au auzit ţipete şi lovituri venind din unul dintre containerele aflate pe vas, informează telegraph.co.uk. Principala teamă a forţelor de ordine a fost epidemia de Ebola, zona fiind băgată în carantină imediat. Din fericire, nu s-au descoperit urme de boală.

Un purtător de cuvânt al serviciilor de ambulanţă din estul Angliei a declarat că 35 de persoane, nu 31 cum a anunţat iniţial poliţia - aparent imigranţi clandestini - au fost găsite, precizând că 34 au supravieţuit călătoriei, dar erau afectate de dezhidratare şi hipotermie. Acestora li s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă, fiind internate la mai multe spitale din zonă.

 

Citit 2232 ori Ultima modificare Duminică, 17 August 2014 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.