Când se bucură femeia cel mai mult de sex

Când se bucură femeia cel mai mult de sex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Contrar credinţei populare, femeile nu ar ajunge să se simtă împlinite sexual la vârsta de 35 de ani. Un sondaj recent indică o altă vârstă la care reprezentantele sexului frumos se bucură de cea mai intensă perioadă a vieţii din punct de vedere sexual.

Studiul comandat de firma producătoare de jucării şi accesorii erotice LoveHoney din SUA a inclus 1.000 de adulţi, femei şi bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Aceştia au fost rugaţi să răspundă la o serie de întrebări, printre care vârsta la care şi-au pierdut virginitatea, vârsta la care au făcut cel mai mult sex şi perioada din viaţă în care au avut parte de cele mai satisfăcătoare partide de sex.

Concluziile au fost surprinzătoare. Astfel, cele mai multe femei au mărturisit că şi-au pierdut virginitatea la 16 ani, în timp ce bărbaţii la 17 ani. De asemenea, perioada din viaţă în care respondenţii au considerat că au avut parte de cele mai bune partide de sex nu a coincis cu cea în care au făcut şi cel mai mult sex. Femeile au indicat vârsta de 26 de ani ca fiind cea la care au simţit că sunt suficient de experimentate şi mature ca să ştie ce-şi doresc în pat pentru a se simţi satisfăcute, în timp ce bărbaţii au parte de acelaşi lucru la 32 de ani.

Terapeutul sexual Tracey Cox subliniază că sexul devine mai bun pe măsură ce îl practicăm mai des. „Acest studiu distruge mitul conform căruia femeile au nevoie de o perioadă mai lungă decât bărbaţii ca să-şi înţeleagă nevoile sexuale“, a punctat Cox.

(Surse online)

Citiţi şi: De ce plătesc bărbaţii pentru sex. VEZI motivele pentru care aceştia cumpără plăcerea sexuală

Citit 1239 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.