Succes în duelurile X Factor/ Gălăţeanca Alexandra Crişan l-a făcut din nou să lăcrimeze pe Ştefan Bănică (FOTO&VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Succes în duelurile X Factor/ Gălăţeanca Alexandra Crişan l-a făcut din nou să lăcrimeze pe Ştefan Bănică (FOTO&VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandra Crişan, în vârstă de 23 de ani, originară din Galaţi, a oferit un nou moment tulburător pe scena X Factor, la cea mai dură probă a concursului Antenei 1 – duelurile. A spart gheaţa acestei probe şi l-a făcut din nou pe mentorul ei, Ştefan Bănică, să o asculte cu privirea înlăcrimată. În culise, o altă concurentă a plâns pur şi simplu de emoţia interpretării gălăţencei. Trebuie spus că Alexandra a reuşit de două ori, sâmbătă, să-l convingă pe Bănică s-o păstreze în echipa lui.

În prima etapă a selecţiei, Alexandra a reuşit să intre pe lista extrem de scurtă a celor şase concurenţi din echipa celor peste 20 de ani, coordonată de Ştefan Bănică. Din cei şase, rock-starul a trebuit să aleagă doar trei cu care va merge în galele live. Pentru a rămâne în concurs, Alexandra a trebuit să o înfrunte pe Iuliana Dobre, o altă concurentă la fel de puternică. Duelul lor a fost o combinaţie uluitoare între sensibilitatea, calmul şi emoţia din glasul Alexandrei, şi vulcanul de energie, veselie şi forţă rock al Iulianei Dobre.

„Alexandra are un timbru senzaţional! Senzaţional! Mi se pare cel mai personal timbru din tot ce am auzit”, a mărturisit Bănică înainte de momentul artistic al Alexandrei. Gălăţeanca a cântat incredibil piesa lui Adele - "One And Only".

 

Sursa video: Antena 1 (YouTube)

 

La final, cu ochii scăldaţi în lacrimi, Bănică i-a mărturisit: „O să-ţi spun doar atât: atunci când cânţi, devii mai frumoasă!”.

Dar nici Iuliana nu s-a lăsat mai prejos şi a umplut scena cu un moment de rock veritabil, amintindu-ne de regretata Laura Stoica. „Amândouă aţi făcut faţă cu brio acestui nivel. Nu am ce să vă reproşez niciuneia dintre voi. Alexandra, barometrul este pielea de găină de la prima notă! Este foarte greu ce-am să fac acum. Cea cu care voi merge mai departe este Alexandra Crişan!”, a anunţat Bănică după un copleşitor moment de gândire.

 

 

„Am încredere în intuiţia mea. Alexandra n-a făcut nimic demonstrativ! Vine totul dinăuntru! Toată viaţa mea am ales cu inima”, a explicat Ştefan Bănică.

Îi ţinem pumnii Alexandrei şi îi dorim s-o vedem în finala X Factor!

Citit 2774 ori Ultima modificare Duminică, 30 Noiembrie 2014 13:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.