O gălăţeancă l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică
Foto: Foto: Antena 1

O gălăţeancă l-a făcut să plângă pe Ştefan Bănică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pur şi simplu răscolitoare, aşa a fost interpretarea Alexandrei Crişan, originară din Galaţi, care a cântat vineri noaptea, la X Factor, piesa "Angel" din repertoriul Sarah McLachlan. Alexandra, în vârstă de 23 de ani, a cântat cu gândul la tatăl său, pe care l-a pierdut pe când ea avea doar 13 ani. De dragul lui, a renunţat la muzică şi s-a apucat de Drept, pentru a împlini dorinţa părintelui: să devină notar.

La audiţiile X Factor, Alexandra Crişan a cântat „Purple rain” şi a cucerit juriul, publicul şi întreaga ţară. Momentul acesta i-a schimbat viaţa: „Nu pot să renunţ la muzică. Sunt îndrăgostită iremediabil de muzică şi am o satisfacţie uriaşă atunci când cânt şi mai ales după ce cânt, când ascult aplauzele. Sunt dependentă de aplauze! X Factor mi-a schimbat viaţa”, a mărturisit artista înainte de a urca pe scenă.

Prima grijă a lui Ştefan Bănică, mentorul ei, a fost să o întrebe dacă a lăsat hârţoagele notariale la o parte, iar Alexandra a confirmat. Gălăţeanca a mărturisit că a ales să cânte „Angel” pentru că este o piesă foarte dragă sufletului ei, o piesă cu care transmite foarte multe emoţii. Însă Bănică a intuit adevăratul motiv: „Exisă o piesă, pe unul dintre albumele mele, care se numeşte „Lui”, şi care e dedicată tatălui meu, după ce s-a dus. Presupun că piesa Angel vrei să i-o cânţi tatălui tău”.

Spectacolul a fost unul răvăşitor! Bănică, şi nu numai, avea ochii în lacrimi. „Iar ai sunat ca o voce de înger”, i-a spus Delia.

„Când a deschis gura şi a scos primele note, mi s-a făcut pielea de găină. Are un timbru fantastic şi o căldură în glas. Un timbru pe care nu-mi amintesc să-l fi întâlnit în ani şi ani de zile! Emoţia se întâlneşte foarte rar! Când dă drumul la voce să creeze o lume! Tatăl tău acolo e mândru de tine! Ai un mare dar de la Dumnezeu”, i-a spus Ştefan Bănică oferindu-i şansa de a rămâne în concurs.

Selecţia, însă, nu s-a încheiat! În această seară vom afla dacă Alexandra îşi va păstra locul în echipa lui Bănică. Îi ţinem pumnii.

Citit 1114 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.