PROGRAMUL SPECTACOLELOR de Moş Nicolae la Galaţi

PROGRAMUL SPECTACOLELOR de Moş Nicolae la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Special pentru copii, se vor aprinde luminile oraşului şi se vor organiza concerte


„Asociaţia pentru Galaţi”, Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Asociaţia „CERC” Schela şi Fundaţia „Inimă de copil”, cu sprijinul Primăriei Galaţi, organizează, pe 5 şi 6 decembrie, „Carnavalul copiilor 2014”, în Galeriile Arcade (Auchan), Dunărea Mall şi în faţa Sălii Sporturilor.

Astăzi, 5 decembrie, în Dunărea Mall şi la Galeriile Arcade vor avea loc mai multe numere de dans, muzică şi defilare de modă cu: soliştii Şcolii Populare de Arte Galaţi, trupa Klx, Alina Ioan, Rogvaiv Models Junior, Cenaclul "Dunărea", Maria Zaharia, Lolplay, Leva D, Jennifer Tokushige şi Ma Belle. Spectacolele încep la ora 18,00, iar artiştii vor „migra” de la Dunărea Mall la Galeriile Arcade, astfel încât să încânte publicul gălăţean în ambele locuri. Tot atunci, vor fi şi un flash-mob de dans popular şi street dance.

Surpriză pe esplanada Sălii Sporturilor

Sâmbătă, 6 decembrie, au fost programate spectacole şi pe esplanada Sălii Sporturilor, tot începând cu ora 18,00. La final, organizatorii au pregătit o surpriză pentru cei prezenţi: pe scenă va urca cunoscuta cântăreaţă Andreea Bălan.

În cele două zile de spectacole, gălăţenii vor putea cumpăra felicitări dulci, făcute de elevii Şcolii Nr. 41 din Galaţi. Cei mici au pictat, cu ciocolată, tot felul de modele pe foi de napolitană în format A4 şi vor să le pună la vânzare, în scop caritabil. Tot pentru public vor fi licitate şi alte articole realizate manual. Toţi banii strânşi vor fi donaţi Fundaţiei „Inimă de copil”.

Lumini în bradul de Crăciun de la Sindicate

Primăria Galaţi a pregătit, pentru ziua de Moş Nicolae, spectacole atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, pe esplanada Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 17,00. Evenimentul începe cu o paradă a spiriduşilor, realizată de membrii trupei de dans The Sky, şi continuă cu o serie de concerte de muzică pentru copii, colinde, demonstraţii de dans, o alegorie de Crăciun cu personaje magice şi super-eroi, show-uri de magie şi jonglerie. Pe aceeaşi scenă vor cânta şi tinerele talente ale Galaţiului: Martha Mioroslav, Diana Movilă, Maria Crăciun şi membrii ansamblului Estrada Copiilor. La final, Oana Sârbu va susţine un recital extraordinar pentru toţi cei prezenţi.

În aceeaşi seară, tot pentru bucuria celor mici, vor fi aprinse luminile în bradul de Crăciun de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, dar şi beculeţele ornamentelor din celelalte zone ale oraşului. Anul acesta, vor fi create şi două feerii, în Grădina Publică şi Parcul Eminescu, puncte de atracţie cu personaje magice şi branzi împodobiţi.

Citeşte şi: Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, în Galaţi

Citit 2116 ori Ultima modificare Vineri, 05 Decembrie 2014 00:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.