Sâmbătă se deschide Plaja Dunărea

Sâmbătă se deschide Plaja Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Interzis manelelor! * Biletul de intrare la Plaja Dunărea costă 4 lei de persoană pentru adulţi şi 2,5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari * Doar un bazin pentru toată lumea *

Atenţie, amatori de plajă, bălăceală şi distracţie: sâmbătă, 30 mai, se va deschide Plaja Dunărea. Directorul Serviciului Administrarea Domeniului Public, conservatorul Eduard Grosu, a anunţat că Plaja Dunărea este pregătită să-i primească pe gălăţeni:

„Am făcut toate eforturile şi am fost ajutaţi să pregătim plaja, mai ales că locuri de distracţie în Galaţi nu prea sunt. Nisipul este gata. Va fi deschis un singur bazin pentru că nici temperatura apei nu permite să se dea drumul la două bazine. E dificil să ţinem două bazine pentru că nu există staţie de epurare. De doi ani nu am mai avut probleme majore în cadrul plajei şi asta înseamnă că putem face în aşa fel încât condiţiile să fie cât mai bune”.

„Am pregătit şi bazinele pentru copii, parcul în care se fac grătare. Azi urmează să înceapă asfaltarea căii de acces. Plaja e pregătită pentru a-i primi pe gălăţeni. Mă bucur că am reuşit în cel mai scurt timp să facem practicabilă "Plaja Dunărea”, a declarat Grosu.

Directorul şi-a exprimat speranţa că se va încheia la timp şi asfaltarea. Potrivit lui Eduard Grosu, pe plajă pot încăpea 3.000 de persoane. Mai greu ar fi cu scăldatul în bazin, fiindcă ar trebui să se facă listă de aşteptare. (Glumim, desigur!)

Terasele vor fi şi ele deschise pentru că s-au prelungit contractele de anul trecut. „Atmosfera să fie cât mai plăcută. Manele n-o să auziţi pe "Plaja Dunărea”, a promis Eduard Grosu.

Plaja Dunărea va fi deschisă de la ora 7.00 la 19.00. Taxele de intrare sunt: 4 lei de persoană biletul pentru adulţi, 2,5 pentru elevi, studenţi şi pensionari, 2,5 lei parcarea auto şi 1 leu garderoba.

Citit 1687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.