UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Union Jack

În fiecare vineri, de la ora 20,00, la Union Jack este "Candy Bar Live", unde gălăţenii pot asculta cele mai îndrăgite piese, interpretate de Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe). Mâine, de la aceeaşi oră, pe scenă vor urca membrii trupei „Daily News Band”.

Union Jack Studio

"Petrecerea blugilor" se numeşte evenimentul care va avea loc vineri, 20 martie, de la ora 20,00, în Union Jack Studio, la care sunt invitaţi toţi cei care vor să se distreze. La platane se va afla DJ Krave. Sâmbătă, 21 martie, tot de la ora 23,00, cei de la Union Jack Studio vă aşteaptă la "Be amazing", cu DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este liberă în ambele seri.

Divino

Seria petrecerilor "For the love of house music" continuă şi în această vineri, de la ora 23,00, cu o megapetrecere. Invitatul special va fi DJ Azteca. Sâmbătă vă puteţi reîntâlni cu MC Lala şi DJ Lerim. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Infinity

Distracţie la puterea a doua în Club Infinity, sâmbătă. De la ora 23,00, toţi petrecăreţii îşi dau întâlnire şi dansează până în zori. Duminică, 22 martie, va fi organizat acolo un concurs de băut bere pentru studenţi, cu premii tot în bere.

La Music Arena

Cele mai cunoscute şi apreciate trupe de rock alternativ din România vor concerta în acest weekend la Galaţi. Sâmbătă, de la ora 18,30, în cortul Music Arena, trupele Alternosfera, Omul cu Şobolani şi Luna Amară vor cânta live pentru publicul gălăţean. Pe lângă acestea, trupa locală "Over" şi Liviu Stoica (rezident Daily Pub) vor urca pe scenă şi vor întreţine atmosfera. Biletul de intrare la concert costă 40 de lei.

În Cheers Pub

Cunoscutul "Jam de sâmbătă", organizat de Florin Chiriac în Cheers Pub va avea loc şi sâmbăta aceasta, de la ora 21,00. Seara va decurge ca de obicei, cu multă muzică de calitate cântată live şi bună dispoziţie, alături de prieteni dragi. Nu vor lipsi nici surprizele pentru invitaţi. Intrarea este liberă.

Club Planet

Ca în fiecare săptămână, Club Planet organizează vineri, începând cu ora 22,00, petrecerea "Coyote Girls". Sâmbătă, de la aceeaşi oră, doamnele sunt aşteptate să petreacă la "Coyote Boys". Studenţii care vor să încheie weekendul distrându-se pot petrece duminică la "Jagermeister Student". Intrarea este liberă.

Casa Veche

Casa Veche organizează ca în fiecare weekend distracţie de toate felurile. Vineri are loc evenimentul Boom Party, unde invitat special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Şi sâmbătă, începând cu ora 22,00, este un prilej bun de distracţie pentru studenţi, la "Boom Party". Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi, intrarea celorlalte persoane fiind interzisă.

Place Pub

Iubitorii de umor şi sarcasm care îşi amintesc cu nostalgie de melodii precum "De la sate", "Lav Stori" sau "Să trăiţi bine" îi pot asculta pe cei de la trupa Fără Zahăr vineri, începând cu ora 22,00. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Daily Pub

Bogdan Mezofi (voce), Andrei Gheo (bass), Gabor Bajusz (tobe) şi Bogdan Cristea (chitară) oferă duminică, începând cu ora 20‚30, o interpretare intensă şi personală a muzicii blues. Membrii trupei menţionează că piesele lor provoacă "senzaţia oferită de o bere rece sorbită direct din sticlă". Preţul unui bilet este de 15 lei.

Summer Time Pub

Summer Time Pub organizează vineri, începând cu ora 23,00, o superpetrecere alături de DJ Ciprian Albu şi MC Mihai Bejan. Intrarea este liberă. Sâmbătă, începând cu ora 23,00, "The Entertainers" revin în Summer Time Pub. Preţul unui bilet pentru bărbaţi este 10 lei, iar femeile au intrarea liberă.

Club Opium

Club Opium organizează sâmbătă, începând cu ora 22,00, petrecerea "I Partied Like a Rock Star, Lived Like a King". De muzica bună se va ocupa, ca de obicei, DJ Gabi Ifrim. Rezervările se fac în limita locurilor disponibile, iar intrarea este liberă.

Trupa Vunk cântă la teatru

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” ne invită în această vineri, începând cu ora 19,00, la un concert al trupei Vunk. Turneul „Înconjurul lumii” prezintă un show complex, cu ecrane de proiecţie şi multe alte efecte speciale. Pe scena Teatrului Dramatic vor mai urca un cvartet de viori, trompetistul Dan Nicolau, pianistul Bobby Stoica, iar la chitară se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului Vunk, Cornel Ilie. Concertul va dura aproximativ 100 de minute şi va fi deschis de Alexandra Uşurelu. Preţul biletelor diferă în funcţie de poziţia ocupată în sală.


 

Citit 1088 ori Ultima modificare Joi, 19 Martie 2015 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.