SFATURI PENTRU A O CUCERI/ Ce poţi face dacă femeia pe care o placi nu este interesată de tine

SFATURI PENTRU A O CUCERI/ Ce poţi face dacă femeia pe care o placi nu este interesată de tine
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pentru bărbaţi, poate cel mai penibil moment este acela în care femeia pe care o invită la o întâlnire îl refuză fără ezitare. Chiar dacă primul impuls îţi spune să renunţi imediat, dacă se întâmplă asta, ca să nu ajungi iar în vreo situaţie umilitoare, există soluţii prin care poţi trezi interesul femeii care îţi place. Cercetătorii au analizat şi acest fenomen, al respingerii unui potenţial partener, şi au căutat să înţeleagă de ce se întâmplă asta şi care sunt soluţiile, scrie menshealth.com.

Astfel, ei au aflat că, de obicei, atunci când femeia refuză o invitaţie, dar nu-şi justifică decizia, este vorba de o problemă pe care o are ea, nu bărbatul, precizează psihologul Guy Winch. Pentru orice persoană îndrăgostită şi refuzată, respingerea este foarte dureroasă.

Lucy Brown, neurolog la Colegiul de Medicină Einstein din New York, a studiat activitatea cerebrală a unor studenţi care fuseseră recent respinşi de partenerii lor. La studiu au participat 15 femei şi bărbaţi. Lucy a observat că, în toate aceste cazuri, activitatea din anumite regiuni cerebrale era similară celei întâlnite la persoanele care încearcă să renunţe la droguri şi trec prin procesul de dezintoxicare.

Prin urmare, încă o dovadă că iubirea chiar este un drog. Iată de ce respingerea venită din partea persoanei iubite produce atâta suferinţă. Nu există foarte multe soluţii în cazul unei respingeri, pentru că studiile au demonstrat că atracţia sexuală apare de obicei la întâmplare, fără motive uşor de identificat.

Cu toate acestea, o cercetare făcută de experţii de la Universitatea "St. Andrews" din Scoţia au stabilit câteva criterii care par valabile în cazul femeilor: ele sunt atrase de bărbaţi care seamănă cu tatăl lor la culoarea părului sau a ochilor.

Un alt studiu a demonstrat că un bărbat care poartă haine de culoare roşie va fi perceput ca fiind mai puternic şi astfel mai atrăgător. De asemenea, un studiu realizat în anul 2011 la Universitatea British Columbia arată că femeile nu prea sunt interesate de bărbaţi care zâmbesc foarte mult.

Cu toate acestea, gusturile femeilor diferă şi nu există o reţetă prin care un bărbat s-o poată cuceri pe femeia dorită. Oricât s-ar strădui, este posibil să nu fie acceptat, dar pentru altă femeie el va părea irezistibil, chiar şi fără să facă vreun efort special. Singurul lucru care le atrage pe toate femeile este încrederea în sine a bărbatului. Indiferent cum arată acesta, dacă va avea atitudinea potrivită, cu siguranţă se va face remarcat. Prin urmare, nu strică să fii puţin narcisist.

(Surse online)

Citit 1169 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 15:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.