De ce s-a întors gălăţeanul Claudiu Rusu la Vocea României

De ce s-a întors gălăţeanul Claudiu Rusu la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Semifinalist la Vocea României, gălăţeanul Claudiu Rusu s-a întors, vineri seara, în show-ul de la Pro Tv, dar nu în calitate de concurent, ci de susţinător, alături se soţia lui, balerina Oana-Elena. Claudiu Rusu a venit să-şi încurajeze la Vocea României o prietenă, pe Daniela Bayer.

Artist liber profesionist, Daniela Bayer a mărturisit că are 48 de ani şi că venirea în concursul de la Pro Tv reprezintă, probabil, o ultimă experienţă din cariera sa muzicală.

Daniela Bayer a povestit că urmat Şcoala Populară de Artă din Ploieşti, a concurat la Festivalul Mamaia, a cântat în cluburi, restaurante, pe vapoarele de croazieră, şi că muzica i-a fost alături în cele mai grele momente ale vieţii. Chiar şi atunci când a fost diagnosticată cu neoplasm la sân şi a luptat pentru a se însănătoşi, a cântat pe scenă, cu perucă pe cap.

Daniela a venit la concurs la sfatul prietenilor care i-au spus: „Du-te Dana, râzi frumos şi arată-ţi dinţii!”.

Sfatul pe care Claudiu Rusu i l-a dat înainte de a urca pe scenă a fost să fie naturală şi să uite de toate cele care ar putea să o tragă în jos sau să o influenţeze negativ.

Daniela Bayer a interpretat piesa „Respect” şi, cu toată că membrii juriului s-au impulsionat unul pe celălalt să se întoarcă, nu au făcut-o.

Citit 3090 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 19:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.