Încă o gălăţeancă la VOCEA ROMÂNIEI. Andreea Vătavu a electrizat publicul

Încă o gălăţeancă la VOCEA ROMÂNIEI. Andreea Vătavu a electrizat publicul
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Marius Moga şi Smiley s-au luptat pentru a o avea, fiecare, în echipa lui, dar numai unul a câştigat


Gălăţeanca Andreea Vătavu, în vârstă de 24 de ani, a electrizat, vineri seara, publicul şi juriul la „Vocea României”, Pro Tv. Vocea ei, interpretând impresionant piesa lui Nicki Minaj „Hey, mama!”, a reuşit să întoarcă scaunele a doi dintre cei patru membri ai juriului: Marius Moga, primul, şi apoi, Smiley. Dar nici ceilalţi doi, Loredana şi Tudor Chirilă nu au fost mai puţin impresionaţi!

Mărturii

„Am venit la Vocea României să văd de ce sunt în stare. Eu nu am mai participat niciodată la concurs şi aş vrea să văd cum voi fi capabilă să trec peste toate acestea”, a mărturisit, tânăra, în culise. Pasiunea ei pentru muzică a început în urmă cu şase ani, când s-a transferat la Liceul de Artă din Galaţi şi a studiat doi ani canto clasic. Dar şi-a dat seama că nu are nicio legătură cu canto clasic. Deşi a studiat Facultatea de Relaţii Internaţionale din Bucureşti, s-a reîntors la muzică, la muzica uşoară. De un an şi jumătate are un iubit cu care compune piese şi se inspiră unul pe celălalt.

„Vai, ce-mi place!”

„Andreea dam-diri-dam”, a botezat-o Marius Moga, care a provocat-o că cânte, în premieră, o piesă cap-coadă doar rap. „Bravo! Acesta e tot un rap cântat, dar lasă că lucrăm! Mie îmi place atitudinea!”, i-a spus Moga.

„Pentru mine a fost foarte ofertant. Eu am exclamat în gândul meu: vai, ce-mi place! Şi după ce te-am văzut am zis iar: Vai, ce-mi place! Serios! Aşa mă bucur eu!”, i-a mărturisit Smiley.

În lupta argumentelor a intervenit Tudor Chirilă: „Smiley şi Nicki Minaj este cel mai bun cuplaj. Vrei să-ţi spun la ce echipă să te duci? Sugestia mea este să te duc la Smiley!”.

Numai că Andreea intrase în concurs cu gândul de a face parte din echipa unui anumit antrenor: „Cred că aş putea să fac o echipă foarte bună… alături de Smiley!”.

„Băi, ce mi-a plăcut că s-a uitat aşa, la Moga, cu ochii blânzi: te respect, dar mai mult pe Smiley. Am câştigat un om cu o voce senzaţională, cu o ritmică foarte bună, cu nuanţe foarte bune, şi abia aştept să lucrăm împreună”, a exclamat încântat Smiley.

Moga, a mărturisit, cu regretul că a pierdut-o, că-i place că are „frână în voce”.

Andreea Vătavu este cea de-a doua gălăţeancă de la Vocea României, după Cristina Vasopol, care face parte din echipa Loredanei.

Le urăm succes şi să le vedem în marea finală de la Vocea României!

Citit 3101 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Octombrie 2015 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.