VIDEO/ Un rocker si un hip hopper din Galaţi au făcut spectacol la X Factor

VIDEO/ Un rocker si un hip hopper din Galaţi au făcut spectacol la X Factor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Diferiţi total atât ca înfăţişare, ca atitudine, dar mai ales ca vârstă, doi gălăţeni, Mihai Claudiu, de 27 de ani, şi Andrei Grigore, de 15 ani, au dovedit la X Factor, pe Antena 1, că rockul şi hip hopul pot face spectacol împreună. Cei doi gălăţeni care au concurat sub numele MC & Andrew s-au cunoscut acum un an, pe Faleza Dunării. Andrei era împreună cu un prieten când Mihai a trecut pe lângă el şi s-a întors din drum pentru a-i propune o colaborare: nişte coveruri.

Din păcate, nu s-au putut pregăti prea mult pentru că Mihai suferă de şapte ani de depresii. „Jumătate din an mi-o petrec în casă, am fobie socială, mă feresc de prieteni. De ani de zile, mergând la psihologi, tot încerc să-mi depăşesc fricile. Asta înseamnă pentru mine concursul acesta.

Voi trei (membrii juriului Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu n.r.), reprezentanţi o singură persoană, tatăl meu care n-a ştiut să spună despre mine decât că nu sunt bun, că nu sunt capabil, că n-am să reuşesc în viaţă... De aceea îmi este greu să vă cânt vouă”, a mărturisit Mihai Claudiu.

Depăşindu-şi cu brio toate temerile, cei doi au ridicat publicul în picioare cu piesa „Happy”. Dar nici reacţiile juriului nu au fost mai prejos!

Ştefan Bănică: „Sfatul meu pentru tine este să încerci - tu singur, n-o să te ajute niciun terapeut din lumea asta! - să fii tu însuţi şi să nu mai încerci să pari altceva decât eşti. Eşti un băiat ok! Şi tu la fel! Ai venit la X Factor şi ai cântat bine. Răspunsul meu e da!

Delia: „Bravo, mă băieţi, răspunsul meu e da!”

Horia Brenciu: „Dacă mai aud că intri în depresie, îţi retrag votul pe care ţi-l dau acum: Da!”. Cu trei Da-uri, cei doi gălăţeni trec în etapa următoare şi dacă-i votaţi pot intra direct în galele live.

Citit 1946 ori Ultima modificare Duminică, 08 Noiembrie 2015 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.