Duel la Pro Tv/ Din două gălăţence, doar una a rămas la Vocea României
Foto: Foto: PRO TV

Duel la Pro Tv/ Din două gălăţence, doar una a rămas la Vocea României
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Artista Muzicalului gălăţean, Cristina Vasopol, a ieşit învingătoare din duelul vocal de vineri seara, iar glasul ei se va auzi în galele live ale Vocii României * Din păcate, gălăţeanca Andreea Vătavu a părăsit competiţia în care „doar vocea contează”

După ce a ales-o pe Loredana să-i fie antrenoare, Cristina Vasopol din Galaţi a trebuit, vineri seara, să se dueleze pe ringul vocilor de la Pro Tv cu o altă concurentă cu o voce la fel de uimitoare – Diana Hetea. Cele două concurente au fost provocate să interpreteze piesa "Sisters Are Doing It For Themselves", iar antrenoarea lor, Loredana a mărturisit pe bună dreptate că „este cel mai tare duet feminin de la Vocea României”. La finalul acestui duet incendiar, Loredana a trebuit să aleagă doar una dintre cele două artiste pentru a merge mai departe în concurs. Opţiunea Loredanei a fost Cristina Vasopol. Dar nici Diana Hetea nu şi-a pierdut şansa, fiind salvată în ultimul moment, de Smiley care i-a oferit un loc la el în echipă.

Din păcate, nu acelaşi noroc l-a avut cealaltă gălăţeancă de la Vocea României, Andreea Vătavu. Componentă a echipei lui Smiley, Andreea a trebuit să facă un duet cu Larisa Ciortan, pe o piesă provocatoare „Give It To Me Right“. Ambele concurente au încercat să dea tot ce aveau mai bun pe scenă pentru a-l impresiona pe Smiley, tensiunea dintre ele fiind evidentă.
„Aţi cântat senzaţional. Aţi avut swag, voce“, le-a spus Smiley. Pus să aleagă între cele două concurente, artistul a preferat-o pe Larisa. Andreea a sperat că-i va convinge pe unul dintre ceilalţi trei antrenori – Loredana, Marius Moga sau Tudor Chirilă – să o coopteze în echipa lor, dar, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Citit 1625 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 15:11

1 comentariu

 • postat de Nony si Nelu Borsan
  Duminică, 08 Noiembrie 2015 08:45
  5.13.226.***
  Bravo, Cristina si mult succes pe mai departe ! Sa fii sanatoasa iar dragostea si caldura celor din jur sa te ridice pe cele mai inalte culmi !
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.