Două gălăţence au făcut SPECTACOL la „Next star” (VIDEO)
Foto: Sursa foto: Antena 1

Două gălăţence au făcut SPECTACOL la „Next star” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Adnana Mocanu, în vârstă de şase ani, şi Gunay Cilenti, în vârstă de opt ani, au strălucit, joi seara, în ultima ediţie de concurs a emisiunii „Next star”, câştigând o ploaie de steluţe verzi, dar şi inimile publicului şi ale juriului - Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL!

Prima în concurs

Adnana a spart gheaţa, urcând prima pe scenă. Veselă, dezinvoltă, în pas cu moda, micuţa avea în buzunar, drept „talisman”, un dinţişor! Culmea, dinţişorul îşi găsise să o doară chiar înainte să plece la canto, iar mamaia s-a oferit să i-l scoată. „Nu, mamaie, am zis, că după aia îmi fluieră sunetul! Şi mamaia zice: hai, vino să-ţi leg cu aţă roşie ca să nu se deoache! Şi nici n-a pus aţa bine şi a ieşit dintele!”, a povestit cu umor Adnana.

Chiar şi fără dinţişorul poznaş, Adnana a dovedit că are o voce minunată, cântând piesa lui Smiley, „Oarecare”. Un moment gustat şi aplaudat de public şi de juriu.

„La şase ani studiază, face canto, are o problemă dacă nu cumva o să şuiere emisia! A cam şuierat, dar a şuierat bine! Foarte muzicală!”, a spus Pepe.

„Faţă de ceilalţi copii de vârsta ta, mie mi s-a părut că ai fost mult bună!”, i-a spus şi Dorian Popa.

Patru steluţe verzi, oferite de juriu, au trimis-o pe Adnana direct în finala serii!

O amintire de neuitat

Gălăţeanca Gunay Clienti, are motive să nu uite că a fost pe scena „Next star”. Pasionată de „pufoşenii”, aici a primit un dar pe care şi-l dorea de foarte mult timp: o pisicuţă! Surpriza a impresionat-o până la lacrimi!

Gunay Cilenti i-a surprins pe toţi cu piesa aleasă chiar de pe malurile Bosforului, de unde vine tatăl ei: "Aşk"!

„Ce voce frumoasă are!”, a fost reacţia Alinei când Gunay a început să cânte melodia extrem de grea şi de sensibilă.

„Nu a fost perfect, dar am simţit un potenţial enorm în ea”, a mărturisit Pepe.

Cu două steluţe verzi şi două roşii, Gunay a ajuns la baraj, juriul trebuind să decidă dacă o trimite sau nu în finala serii.

Atitudinea fetiţei i-a făcut pe CRBL şi pe Pepe să-şi schimbe notele şi implicit, steluţele, colorându-le în verde.

„Mi-a plăcut demnitatea cu care a primit o steluţă roşie atât de la mine cât şi de la CRBL. A mulţumit, conştientă de potenţialul ei, şi parcă ne-a făcut să credem că noi ne-am înşelat!”, a spus Pepe. CRBL a fost de aceeaşi părere.

Abia după ce a aflat că va merge în finala serii, micuţei artiste i-au dat lacrimile, de emoţie.

Chiar dacă nici Adnana şi nici Gunay nu s-au calificat în marea finală a „Next star”, suntem siguri că le vom mai auzi cântând!

Citit 3843 ori Ultima modificare Vineri, 22 Aprilie 2016 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.