Beatrix Avram a crescut odată cu Festivalul

Beatrix Avram a crescut odată cu Festivalul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Pentru câţiva dintre politicienii locali, Festivalul Internaţional de Folclor de la finele săptămânii trecute a fost un eveniment de familie *

Preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, este singurul politician local care participă la evenimentele publice alături de soţia sa. Prima doamnă a judeţului, Nina Chebac, şi-a însoţit soţul la manifestările dedicate Zilei Marinei, după care a petrecut o seară specială la Festivalul de Folclor. La Gala Laureaţilor, duminică seara, în vreme ce preşedintele Chebac decerna premii, dna Nina Chebac îl încuraja cu aplauze din public şi îl fotografia.

În ambele seri, dna Chebac a fost extrem de elegantă, doamnele din public aruncându-i priviri invidioase pentru ţinuta impecabilă, de bun gust şi pentru siluetă. Soţii Chebac au rămas la spectacol până la final.  

Juriul „din umbră”

Adevăratul VIP al Festivalului a fost, însă, Beatrix Avram, fiica directorului Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, Răzvan Avram. Despre Beatrix se poate spune că a făcut parte şi din juriu, „sub acoperire”.

Puştoaica este deja o prietenă veche a maestrului coregraf Marin Barbu – preşedinte CIOFF România, pe care nu se poate să nu-l ştiţi de la „Dansez pentru tine” şi „Serviţi, vă rog!”.

Iat-o, în prima fotografie, instalată comod în braţele renumitului coregraf. Beatrix a mai „făcut parte” din juriu şi la ediţiile trecute, fiind „consilierul” maestrului Barbu. Sâmbătă seara, familia Avram a fost în formulă completă: fetiţa, tatăl, mama şi bunica.

Nu-i prea frumos să dăm din "casă", dar nu putem păstra secretul: Răzvan Avram va fi, în curând, pentru a doua oară, tată. Vă asigurăm că bebeluşul a prins deja din burtica mamei gustul pentru folclorul autentic şi tradiţii populare.

Explicaţi foto:

1 - Beatrix Avram în braţele celebrului coregraf Marin Barbu

2 - Preşedintele judeţului şi soţia sa, la Festivalul de Folclor

Citit 1549 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.