Căţelul Rudolph – vedeta noastră

Căţelul Rudolph – vedeta noastră
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiul pentru cel mai haios căţel a fost adjudecat de Julicutza * Festivitatea de premiere va avea loc chiar de National Dog Day *

Gata, concursul on-line organizat de „Viaţa liberă” şi Fundaţia ROLDA „Şi eu vreau să fiu vedetă” şi-a proclamat învingătorul. Căţelul Rudolph (foto 1), un husky în vârstă de patru ani, foarte zburdalnic, curios şi dornic să fie alintat si scărpinat a întrunit cele mai multe voturi valide.

Simpaticul căţel care ştie să bea direct de la robinet va face primul pas spre celebritate, devenind vedeta unui minipictorial. Diploma şi un premiu în valoare de 100 de lei oferit de Fundaţia ROLDA şi constând în produse, la alegere, din cabinetul veterinar al dr. Cornel Gingăraşu, sunt ale lui!

Julicutza cea haioasă

Pentru că pe 26 august este National Dog Day (Ziua Naţională a Câinilor), juriul format din organizatorii concursului a ales cel mai haios căţel pentru a-i oferi un premiu similar vedetei, în valoare de 100 de lei. Căţeluşa Julicutza (foto 2), „mică, zveltă, curajoasă, iubitoare şi drăguţă, după cum ne-o descrie stăpâna”, a declarată în unanimitate cea mai haioasă. Şoseta pe care o ţine în botic e de vină! Julicutza îşi va alege produse în valoare de 100 de lei din clinica VetiMed.

Cei doi câştigători cu stăpâni cu tot sunt invitaţi miercuri, 26 august, la ora 14.00, la Clinica VetiMed, de pe strada Crizantemelor nr. 63 la festivitatea de premiere. Felicitări!

Citit 1066 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.