Frumuseţi gălăţene cuceresc lumea

Frumuseţi gălăţene cuceresc lumea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Anamaria Istrate şi Ana Veleşco sunt plecate în China, respectiv Polonia, la două importante concursuri de Miss *

Galaţiul are fete frumoase. O dovedesc încă o dată două reprezentante ale Agenţiei AQUA Models, aparţinând Casei de Cultură a Studenţilor, care ne reprezintă în aceste zile la două concursuri internaţionale. Este vorba despre Anamaria Istrate şi Ana Veleşco, plecate în China, respectiv în Polonia, pentru a promova frumuseţile de la Dunărea de Jos.

Anamaria Istrate participă pentru România la „Miss Queen Tourism International”, în China, o competiţie care se ţine, în diverse ţări ale lumii, încă din anul 1949. În ultimii ani, competiţia a luat amploare, în 2007 şi 2008 înregistrându-se peste 100 de concurente reprezentând ţări diferite. Anul acesta se aşteaptă o depăşire a recordului de participare.

Cealaltă gălăţeancă plecată în străinătate pentru un alt concurs de frumuseţe este, de fapt, gălăţeancă prin adopţie, fiind de origine din Republica Moldova. Ana Veleşco, pe care aţi putut-o vedea în ultima vreme prezentând Ştirile Pro TV Galaţi-Brăila, participă, în Polonia, la Miss Supranational, un concurs care adună fete frumoase din peste 80 de ţări.

Ana va reprezenta, însă, ţara sa de origine, Republica Moldova. Cum este studentă la Universitatea „Dunărea de Jos”, se poate spune, totuşi, că reprezintă, în egală măsură şi Galaţiul.

„Cred că e pentru prima dată când un oraş din România are două reprezentante la finale internaţionale ale unor concursuri de frumuseţe. De unde se vede că tot la Dunăre sunt fetele cele mai frumoase”, a comentat Dinu Gându, directorul Casei de Cultură a Studenţilor, acolo unde activează agenţia de care aparţin cele două fete, AQUA Models.

Foto 1-4: Ana Veleşco

Foto 5-7: Anamaria Istrate

Citit 1412 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.