Lorena Mihaela Berdan - Premiul II la „Ceata lui Piţigoi”

Lorena Mihaela Berdan - Premiul II la „Ceata lui Piţigoi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La doar 6 ani, Lorena Mihaela Berdan din Galaţi a atras atenţia juriului şi la Festivalul Naţional „Ceata lui Piţigoi”, ediţia a 8-a  de la Galaţi. A obţinut un frumos Premiu II, rezultat deloc de neglijat dacă avem în vedere că micuţa Mihaela a lăsat jocul copilăriei în favoarea pregătirii cu  profesoara Ana Condrea, distinsa soprană a Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi.

Frumosul rezultat al  Mihaelei îl confirmă  pe cel obţinut, recent, la Festivalul Tinereţii de la Costineşti, un premiu special acordat de Revista Liliput. “Premiul  este mai ales al doamnei Ana Condrea, profesoara mea, care ştie nu numai a interpreta frumoasa şi sensibila muzică clasică, ci şi să fie pe înţelesul nostru când ne învaţă despre cântec...”

„Pasăre, ce vrei să-mi spui?” este piesa (din repertoriul internaţional) adaptată de textierul Aurel Felea pe muzica lui Daniel Boone care a adus-o pe Mihaela pe podium între... piţigoii cu voci frumoase!

Juriul l-a avut ca preşedinte pe compozitorul Aurel Manolache şi ca membri pe Octavian Ursulescu, realizatorul de emisiuni radio Titus Andrei, plus îndrăgitul interpret de muzică uşoară Mihai Constantinescu.   

Sperăm ca noua noastră prietenă, cu nume de Înger, să fie preocupată de cele ale cântecului dar înainte de toate să nu uite că „talantul” primit de Sus trebuie înmulţit şi aceasta nu se face decât prin muncă.

Mihaela, să fii sănătoasă şi să ai succes pe frumosul şi anevoiosul drum al cântecului!

Citit 1355 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.