Zodia Cancerului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Anul trecut a luat startul pe 10, acum e pe 9 septembrie. Prin 2057, prima zi de școală va pica la sfârșit de iulie. 
* Cui să-i reproșezi că nu respectă universul copilăriei, că țâncii și-așa sunt agasați de teme kilometrice și cu meditații la patru-cinci-opt discipline? Las-o așa, doamnă Veorica, e de bine.
* Apropo, oare se va duce astăzi, la început de an educațional, ca să țină un spici? Mai bine ar mai muta o ambasadă, decât s-o sancționezi în asemenea hal, însă a avut destule ocazii să coboare din tren. Și n-a făcut-o, a început să-i placă acest drum spre nicăieri.
* Sunt obsedat de noțiunea de start-up, am mai ratat o variantă: aș fi putut vinde flori astăzi, că va fi cerere-record, însă m-au păcălit unii că rândurile așternute în această rubrică ar avea priză la public. Câte să fie, doamnă, vă mai dau un fir, ca să fie de 100 de lei?
* Că tot începe. Un exercițiu dintr-un manual auxiliar dedicat elevilor de clasa a VII-a a creat vâlvă pe Facebook: elevii sunt puși să aleagă în care zodii se încadrează domnitorul Țării Românești Mircea cel Bătrân și sultanul Baiazid. Și asta pentru că, în România, cultura a fost împinsă înspre Zodia Cancerului. Eh, era numai un joc de cuvinte...
* Tu ești, Mircea? Da-mpărate, dar mai stai un pic, nu începem dialogul care va deveni celebru peste veacuri: o aștept pe doamna Neti Sandu cu predicțiile de azi. Dacă nu e de bine, adică de nu-s astrele aliniate, nici nu ne batem. Cine știe, poate o încasez iarăși?
* Conform site-ului liberinteleorman.ro, odrasla pușcăriașului Liviu Dragnea are o metodă unică pentru a obține finanțare. Deh, e patron la echipa care conduce clasamentul Ligii 2 de fotbal, Turris-Oltul Turnu Măgurele: ”Mâine vreau să am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul.” Se vede din acest citat că suferă mult după bătrânul său, aflat la răcoare. Firește, încearcă să-i ducă mai departe apucăturile. Altfel, e bine, suntem stat comunitar.
* La alegerile interne din USR, ar fi votat doar aproximativ 55 la sută dintre membri. Whaaat? Ceilalți erau probabil la proteste.

Citit 794 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2019 16:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro