Zodia Cancerului

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Anul trecut a luat startul pe 10, acum e pe 9 septembrie. Prin 2057, prima zi de școală va pica la sfârșit de iulie. 

* Cui să-i reproșezi că nu respectă universul copilăriei, că țâncii și-așa sunt agasați de teme kilometrice și cu meditații la patru-cinci-opt discipline? Las-o așa, doamnă Veorica, e de bine.

* Apropo, oare se va duce astăzi, la început de an educațional, ca să țină un spici? Mai bine ar mai muta o ambasadă, decât s-o sancționezi în asemenea hal, însă a avut destule ocazii să coboare din tren. Și n-a făcut-o, a început să-i placă acest drum spre nicăieri.

* Sunt obsedat de noțiunea de start-up, am mai ratat o variantă: aș fi putut vinde flori astăzi, că va fi cerere-record, însă m-au păcălit unii că rândurile așternute în această rubrică ar avea priză la public. Câte să fie, doamnă, vă mai dau un fir, ca să fie de 100 de lei?

* Că tot începe. Un exercițiu dintr-un manual auxiliar dedicat elevilor de clasa a VII-a a creat vâlvă pe Facebook: elevii sunt puși să aleagă în care zodii se încadrează domnitorul Țării Românești Mircea cel Bătrân și sultanul Baiazid. Și asta pentru că, în România, cultura a fost împinsă înspre Zodia Cancerului. Eh, era numai un joc de cuvinte...

* Tu ești, Mircea? Da-mpărate, dar mai stai un pic, nu începem dialogul care va deveni celebru peste veacuri: o aștept pe doamna Neti Sandu cu predicțiile de azi. Dacă nu e de bine, adică de nu-s astrele aliniate, nici nu ne batem. Cine știe, poate o încasez iarăși?

* Conform site-ului liberinteleorman.ro, odrasla pușcăriașului Liviu Dragnea are o metodă unică pentru a obține finanțare. Deh, e patron la echipa care conduce clasamentul Ligii 2 de fotbal, Turris-Oltul Turnu Măgurele: ”Mâine vreau să am 2 miliarde pe masă, fără prea multă gălăgie. Nu-i am, vă bag pe toţi unde vă este locul.” Se vede din acest citat că suferă mult după bătrânul său, aflat la răcoare. Firește, încearcă să-i ducă mai departe apucăturile. Altfel, e bine, suntem stat comunitar.

* La alegerile interne din USR, ar fi votat doar aproximativ 55 la sută dintre membri. Whaaat? Ceilalți erau probabil la proteste.

Citit 1078 ori Ultima modificare Duminică, 08 Septembrie 2019 16:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.