N-ar fi mers start-up-ul meu

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Am sărit să-i iau apărarea ministrului Vela, comparându-l orbește cu Carmen Dan, fosta secretară de CAP ajunsă șefă peste Interne. După cuvântarea de duminică seară, când s-a poticnit, deși n-a vorbit decât cu privirea în fițuică, îmi retrag ambasadele din parohia sa. Nu e acel comunicator de care România avea nevoie în aceste zile (poate că e un ministru bun, vom vedea la sfârșit). Băiatul care traduce pentru persoanele cu deficiențe de auz luptă ca un erou, acum două seri era sleit de puteri.

* Ca să nu mai zic că mi-a întrerupt serialul preferat de pe Netflix. Picase netul cu un minut înainte de a ieșirea șefului MAI și am fost nevoit să urmăresc ce transmiteau toate televiziunile din sud-estul Europei. O geacă d-aia din care a purtat și Klaus Iohannis, nu numai ministrul Vela, mi-aș dori și eu, sper că e piele-piele.

* Nutresc speranța că declarația pe propria răspundere nu va mai fi modificată de prea multe ori. Nu de alta, dar am ratat încă o dată trenul meu. Deja se vând asemenea tipizate cu un leu bucata în județul Vrancea. 

* Altfel, dacă anul trecut aș fi demarat cu start-up cu fabricarea de combinezoane, acum aș fi fost deja falimentar. Și ar fi râs mulți de talentul meu antreprenorial. Nu azi, s-ar fi distrat până pe la sfârșitul lui ianuarie, pe acolo.

* Unele publicații electronice avertizează că știrile false sunt peste tot. I-auzi, cum și-au dat seama? Le-au apucat remușcările după salata de fake news din ultimele săptămâni? Mi-ar conveni, dar nu se întâmplă. E și mâine o zi, așadar la orizont e o nouă șansă de înspăimântare prin trunchierea adevărului. Sau prin omisiune. Fraieri încă există, doar n-o să dispară prea repede sportul național bazat pe găleată, ulei, făină și zahăr. Mai ales că va fi cam greu după pandemie și urmează două rânduri de alegeri.

* Ni se spune că o gogonată rostogolită în online a făcut multe victime în România. Un actor de filme pentru adulți din SUA a fost prezentat în țara noastră drept inventatorul vaccinului pentru noul coronavirus. De ca și cum politicienii prezentați în afișe sunt ceea ce par, tot a pornografie miroase. Votează-l, mamaie, votează-l că ne-a și dat!

Citit 1240 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 20:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.