Ciolacu ridică primul bricheta

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* N-am urmărit cu atenție nici conectarea capsulei Crew Dragon la Stația Spațială Internațională, nici manifestațiile violente din Statele Unite ale Americii. Am constatat doar că unele posturi românești de știri au avut ocazia de a schimba ușor macazul. La o știre de peste hotare, una despre noul coronavirus. Tot e ceva, parcă mai respirăm fără ventilație artificială.

* Premierul armean a anunțat ieri că el și câțiva membri ai familiei sale au contractat noul coronavirus. Al nostru n-are, s-a testat la începutul pandemiei, a dormit câteva nopți la Vila Lac, apoi și-a aprins un cui. De aici și întrebarea: cui i-a trecut prin cap să-l pozeze și să-l bage în gura oamenilor?

* Prețul pozelor cu Orban trăgând din chiștoace a sărit cu mult prețul petrolului... Ce zic eu, astea-s prostii, petrolul se găsește gratis la orice colț de stradă. Cadrele alea se apropie de scorul aurului, ceva nemaiîntâlnit. Armata de consilieri a prim-ministrului a fost atinsă de mană, trebuie luată la puricat.

* Ciolacu spune că Orban trebuia să-și dea demisia după apariția fotografiei în care fumează la Palatul Victoria. Cinstit, dacă Șică e singurul care și-a aprins-o acolo, ar trebui să renunțe și la cetățenie, însă... Aș întocmi o listă cu Dragnea, Orlando, Mitralieră, Nicolicea, Olguța. N-au fumat nici măcar o pipă în sediul Guvernului? Ești în stare, Marcele, să ridici tu primul bricheta spre Ludovic?

* Iohannis le-a transmis ieri un mesaj copiilor, i-a încurajat, le-a spus că vor fi mai puternici. Dar cine să-l audă? Prichindeii erau deja la coadă la terase pentru mici atenții: înghețată, pizza, suc, prăjituri etc. Lovituri serioase în bugetul familiilor.

* Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, afirmă că reforma sa va desface "caracatița din tot sistemul medical". Hm, scoici, midii, calamari, fructe de mare, în definitiv - citesc printre rânduri și simt că mi se umple farfuria. Serbez, cu alte cuvinte, redeschiderea teraselor.

* Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a rămas fără permisul de conducere. Liderul PSD a pierdut un proces prin care contesta o decizie a polițiștilor. Nu mi-e clar cine a rămas până la urmă fără carnet, Marian însuși sau mama sa, adică tot el? Păcat de mașinuța aia de 200 și ceva de mii de euro, cumpărată cu bani strânși la ciorăpel...

Citit 748 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 19:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.