Super-distrează-te cu soacră-ta!

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Precizare din capul locului pentru cititorii sănătoși la cap, nu doar pentru exaltați: nu contest și n-am pus niciodată la îndoială prezența virusului importat din China. Este, dar suntem nevoiți – cum spun specialiștii din Occident – să conviețuim cu domnia sa. Dacă mai închidem o dată țara, e foarte probabil să-i ruginească lacătele. Apoi fi-vom nevoiți să sunăm descarcerarea.
* Nu mai suport impostura generală și regret că li se tocește unora credibilitatea, cred că meritau mai mult. Dar nu poți să bombănești zilnic că e șocant, că s-a urcat scroafa în copac, deși realitatea e cu totul alta. Evident, la blockbuster-ul Covid-19 mă refer și nu pricep de ce unii ating climaxul intelectual numai cât simt mirosul unei noi stări de urgență, Doamne apără și păzește. 
* Am ironizat de câteva ori vorbăria fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, dintr-o reclamă la pariuri și păcănele, „stai acasă și super-distrează-te!” N-ai cum, Iliuță, Mister, cum ți se mai spune, pur și simplu nu te poți super-distra la domiciliu. Da, te simți foarte bine acasă, doar pentru asta ai ales să locuiești undeva, însă dacă oamenii n-ar mai fi simțit nevoia să iasă pe propria ușă, n-ar mai fi mers nici măcar la serviciu... Nu mai spun că, în virtutea acestei inerții/inepții de marketing, cluburile, pub-urile, restaurantele și alte incinte de petrecut timpul liber ar fi intrat în faliment din prima lună de existență. Dacă te super-distrezi din sufragerie, chiar dacă la tine șade și soacra, ce naiba să mai cauți în deplasare?
* Punctual, ieri ne-au fost fluturate 460 de cazuri noi de Covid-19. Pe mai multe canale naționale s-a dat drumul la tunul de panică: "Ne-am întors de unde am plecat: atâtea cazuri înregistram pe 22 aprilie, în plină stare de urgență." Incorect, putred de fals! Pe 22 aprilie erau 468 de cazuri din 4.805 de teste, adică un procent de 9,74% de cazuri noi. Ieri aveam 460 din 12.555, adică o rată de 3,66%. Nici mie nu mi-a plăcut matematica, dar poate că și din acest motiv nu-mi convine să fiu considerat jurnalist. Sună prea pompos, eu mi-s doar un romantic al breslei, dar să te ții bine când aterizez cu ambele picioare!

Citit 469 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 19:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro