Ipocriții de Facebook

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Speculează unele publicații că Raed Arafat ar avea ceva împotriva bisericilor. Nu cred asta și pricep de ce pe lista neagră a creatorului SMURD nu se află și incintele cu păcănele. Nene, acolo există ceva risc, dar dacă-ți pică pară-pară-pară te strici la burtă. De bucurie.
* Mi-e lehamite de ipocriții de Facebook care ceartă românimea că nu poartă mască și dezinfectanți. Așa cum opinau colegi de breaslă mutați în alte țări, cu adevărat civilizate (dar și noi intrăm în categoria asta, desigur), nici în Occident n-o să vezi incultul sau mai puțin educatul respectând cu strictețe legile. Însă din acest motiv există Poliție – l-ai dibuit cu bucata de cârpă în barbă? Frige-i amenda! Dacă stăm și ne lamentăm ca babele pe rețelele de socializare, nu rezolvăm nimic. Cei mai mulți dintre compatrioții care iau în derâdere măsurile de gestionare a coronavirusului nu stau pe Facebook și, de felul lor, nu primesc sfaturi.
* Altfel, am fost martorul unui dialog minunat pentru aceste vremuri. Minunat, dacă ai rămas cu mansarda întreagă, dacă nu ți s-a scurs de tot simțul umorului. Mă abordează un tip aparent responsabil și-mi umple căpățâna cu tot felul de platitudini din epoca lui Sars-Cov-2. Cum îți spuneam, nu se mai respectă, nene, nicio regulă. Ce distanțare, care măști?, o ia retoric pe arătură partenerul de dialog. Ridic din umeri, evit să mă erijez în judecător, cel puțin în cazul de față, și-l întreb mai mult din inerție dacă așa o fi. Nici n-apuc să inspir prin tifon, avea răspunsul pregătit: „Sigur, mă, dar i-am făcut de râs și pe Facebook. Dă-i naibii de inconștienți! Eh, mai vorbim noi, n-am timp să-ți povestesc acum, că mă duc la un grătar cu niște amici pe care nu i-am mai văzut de anul trecut.”
* Dacă Tudor Chirilă a ajuns să-i bată obrazul lui Orban, înseamnă că se întâmplă ceva în lumea artistică. Cântărețul i-a reamintit ipostaza din biroul amenajat cu ai săi colegi, cu măști la mișto, pahare, trabuc și Ralucă. A contat atitudinea ta, a sărit și din acest motiv smalțul credibilității lu' matale? E prea evident. D-aia zic, cum scriam și zilele trecute, domnule Ludovic, trimite pe altcineva la comentarii, caută pe unul care n-a pus batista pe țambal. Unul care a ținut-o la gură mereu.

Citit 821 ori Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.