Testul de la Eforie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Premierul Cîțu este personajul principal al începutului de săptămână. A ieșit ieri cu o declarație importantă: "Un comitet interministerial va asigura revenirea la normalitate de la 1 iunie". Putem spune că e băiat de comitet, se vede că-i pasă de vacanța estivală a românilor... Or astfel îi convine să fie reperat. Sperăm să ajungem cât mai repede la Eforie Sud ca să ne facem testul esențial - dacă simți mirosul aspru de urină de lângă plajă, e clar că n-ai virusul.
* Am depistat ieri pe site-ul digi24.ro întrebarea săptămânii, e un soi de rubrică: "Ce beneficii aduce închiderea magazinelor la ora 18?" Chestiunea e desuetă, mai ales dacă vorbim despre jurnalism de calitate. Altfel, mâine-poimâine ne-am putea întreba, tot cu pretenția promptitudinii, dacă Saddam Husein avea sau nu bomba atomică.
* Ar fi culmea să mergem la magazin de mai multe ori după dead-line-ul de la 18.00. Ați prins-o pe asta, doamnă Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății? Apropo, oare se mai cumpără pâine la cartelă, așa cum am prins în adolescență?
* Doamna Moldovan e un soi de Caramitru junior. Totuși, fiul marelui actor n-are coafura atât de atent aranjată.
* O româncă de 28 de ani din Beiuș a obținut locul 2 la Miss Europe 2021. E frumoasă, nu zic ba, însă e un soi de estetică industrializată, adică seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu. Dacă și ale sale contracandidate au această calitate (e doar o presupunere, sunt un habarnist al frumosului), oare cum le-au departajat?
* Îmi închipui că la finele unui asemenea concurs, prezentatorul este nevoit să-i mulțumească, printre altele, medicului chirurg. Desigur, esteticianului fără de care evenimentul ar fi fost lipsit de substanță. Doar n-o fi acel italian cu opt clase...
* Titlu din presa liniștită la cap: "Bill Gates știe când se va termina pandemia. A dezvăluit acest lucru într-un interviu pentru El Pais." E ca și cum un microbiolog mi-ar reinstala Windowsul. Eventual să-mi povestească două vorbe despre Linux.

Citit 454 ori Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 16:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro