Testul de la Eforie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Premierul Cîțu este personajul principal al începutului de săptămână. A ieșit ieri cu o declarație importantă: "Un comitet interministerial va asigura revenirea la normalitate de la 1 iunie". Putem spune că e băiat de comitet, se vede că-i pasă de vacanța estivală a românilor... Or astfel îi convine să fie reperat. Sperăm să ajungem cât mai repede la Eforie Sud ca să ne facem testul esențial - dacă simți mirosul aspru de urină de lângă plajă, e clar că n-ai virusul.

* Am depistat ieri pe site-ul digi24.ro întrebarea săptămânii, e un soi de rubrică: "Ce beneficii aduce închiderea magazinelor la ora 18?" Chestiunea e desuetă, mai ales dacă vorbim despre jurnalism de calitate. Altfel, mâine-poimâine ne-am putea întreba, tot cu pretenția promptitudinii, dacă Saddam Husein avea sau nu bomba atomică.

* Ar fi culmea să mergem la magazin de mai multe ori după dead-line-ul de la 18.00. Ați prins-o pe asta, doamnă Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății? Apropo, oare se mai cumpără pâine la cartelă, așa cum am prins în adolescență?

* Doamna Moldovan e un soi de Caramitru junior. Totuși, fiul marelui actor n-are coafura atât de atent aranjată.

* O româncă de 28 de ani din Beiuș a obținut locul 2 la Miss Europe 2021. E frumoasă, nu zic ba, însă e un soi de estetică industrializată, adică seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu. Dacă și ale sale contracandidate au această calitate (e doar o presupunere, sunt un habarnist al frumosului), oare cum le-au departajat?

* Îmi închipui că la finele unui asemenea concurs, prezentatorul este nevoit să-i mulțumească, printre altele, medicului chirurg. Desigur, esteticianului fără de care evenimentul ar fi fost lipsit de substanță. Doar n-o fi acel italian cu opt clase...

* Titlu din presa liniștită la cap: "Bill Gates știe când se va termina pandemia. A dezvăluit acest lucru într-un interviu pentru El Pais." E ca și cum un microbiolog mi-ar reinstala Windowsul. Eventual să-mi povestească două vorbe despre Linux.

Citit 655 ori Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 16:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.