Laptele de supermarket e mai gustos

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* S-a enervat fostul general de armată, purtător de izmenuțe pe sub pantaloni, cel puțin în zilele geroase. Și subsemnatul mai apelează la un asemenea obiect vestimentar, nu-s ca atunci când eram răcan, alea veneau pe picior dintr-o pânză foarte proastă. Și tot atunci aflasem că funcțiile și gradele - cadre li se spunea - poartă bumbac, ca să zică sărut mâna bicepsul femural și ce s-o mai găsi pe dedesubt. De ce s-a enervat Ciucă? Din cauza facturilor la energie, care deja îi bântuie pe români. Prin urmare, șeful Guvernului anunță măsuri de protejare a populației. Aș prefera să nu văd glumițe pe bază de latex, ar fi păcat.

* În eventualitatea în care premierul doar își face imagine și nu ia măsuri, la vară vom fi rugați pe te-miri-ce să purcedem într-un weekend la Lepșa. Și tot n-o să fim convinși, hrana va deveni principalul obiectiv. Bine, dacă o să primesc o invitație specială la St. Tropez...

* Zice-se că vacile cu coarne și picioare, acelea crescute în bătăturile oamenilor de la țară, ar polua mai mult decât mașinile și avioanele. Prin urmare, ele ar trebui excluse din ecuația vieții, cel puțin asta am auzit la televizor. Dacă fetele de la Telejurnal m-au păcălit, am dus minciuna mai departe. Altfel, laptele de supermarket e mai gustos, ar spune deja copiii viitorului.

* Premieră mondială: un american trăiește bine-mersi cu o inimă de porc. Iată de ce e oportun să creștem suine în continuare, fără să știu cât și cum poluează godacii. Oare și ei? Mai greu pentru yankeu e să treacă de coșmarurile de Ignat.

* Infractorii nedovediți timp de șase luni "dispar" din serverele Poliţiei Europene. Altfel, ar fi încălcată poezia căreia i se mai spune și "protecția datelor personale". Sunt atât de protejate datele personale că m-au sunat șapte bănci la două zile de când mi-au ieșit actele unui SRL mic și mijlociu. Am crezut că așa trebuie.

* Ziarele de cancan se întreabă dacă va divorța Loredana Groza, existând un indiciu de aur: vedeta nu mai poartă verigheta. E drept, uneori nu sunt pregătit în fața întâmplărilor nefericite de pe planetă.

Citit 862 ori Ultima modificare Marți, 11 Ianuarie 2022 22:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.