Mircea Metafizicu'

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Îl știam cu toții drept învinsul de peste noapte, autor al cugetării patetice "Mihaela, dragostea mea", dar de când face cafeluțe bune la NATO, și-a măturat discursul. Mircea Geoană știe să-și laude locul de muncă: "Noul Concept Strategic al NATO va veni cu o abordare coerentă, holistică a celor cinci domenii operaţionale ale Alianței și cu elemente de o calitate şi o sofisticare fără precedent." O arde metafizic, nu mai e "prostănacul" de la Dăbuleni, cum îl considera Nea Nelu. Hai că se lucrează frumușel la imaginea viitorului președinte al României.

* Am văzut filmul Elvis. Nu mai fusese la cinema dinainte de pandemie, iar ultima dată mă păcălisem cu ”Bohemian Rhapsody”, producție în care doar muzica mai salva aparențele. De data aceasta, Austin Butler și Tom Hanks, ambii cu prestații care vor deveni repere, m-au ținut pironit în scaun mai bine de două ore, fără efecte de Marvel sau alte prostioare de Hollywood. Neașteptat de bună operă cinematografică (nu-s vreun cinefil, dar nici nu pic ușor pe fentă)! Aștept filmul despre viața lui Michael Jackson. În rolul lui Ion Iliescu va fi, să ne înțelegem, Iliescu Ion.

* Klaus Iohannis îl decorează pe David Popovici cu Ordinul Național "Steaua României", după ce junele de 17 ani a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta. Nadia Comăneci mai are de așteptat, noi doar acționăm pompieristic, fiind sclavii emoției. David ar fi avut tot timpul din lume să demonstreze că merită o asemenea distincție, însă trebuie să compenseze și politicul lipsa investițiilor în infrastructură.

* Cinstit? Și acei 200.000 de euro, scoși de la naftalina fondului de rezervă pentru senzația Popovici, sunt o sumă indecent de mare. Și cu 50.000 s-ar fi bucurat copilul, nu e vina sa că băieții de la butoane joacă toată viața în campanii electorale fâsâite.

* Un senator PSD de Iași a fost iertat de polițiști, cu toate că parcase neregulamentar. Omul era grăbit să ajungă la o întâlnire de partid. Abia aceasta e o informație care arată fidel câți bani dau pe reguli oamenii de pe eșichier și de ce se întâmplă în țară. Să trăiți, nu face nimic!

Citit 794 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iunie 2022 20:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.