Pături și lumânări. Pentru spitale

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, aflați în Japonia, au fost puși să se descalțe într-o întâlnire oficială, iar liderii PNL și PSD s-au conformat. Și-au arătat șosețelele, sper că fuseseră avertizați în prealabil. Cu toate că premierul României are o întreagă carieră de militar în spate. Vă spune subsemnatul, cu mâna la chipiu: în armată, ieși din bocanci doar la depunerea jurământului și la liberare.

* Genul programului "Umor cu premeditare". Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat: "Premierul Ciucă este, în prezent, principala opţiune a partidului pentru alegerile prezidențiale. Va duce PNL la peste 30 de procente." Acum s-a găsit și el să ne livreze asemenea anecdote, când am buzele crăpate de la vânt și secetă.

* Excelentă concluzia unei pagini de umor de pe Facebook: "Naționala României a reușit ditamai performanța de a câștiga la scor ca să retrogradeze." Iar în bucuria de după meci, o combinație de ipocrizie și habarnism (totuși, am învins rezervele unora pe care până mai ieri îi cocoșam cu bătaia), am zărit frânturi din mai multe segmente ale vieții cotidiene. Dacă mi s-ar permite, aș lua grabnic o măsură igienică: scoaterea din uz a primei reprezentative. Până se vor vedea noi muguri. Am face și economie, adică am salva planeta.

* Preotul Visarion Alexa, o vedetă peste așteptările create în anii săi de televiziune și podcasting, este acuzat de agresiune sexuală de încă cinci femei. Deja uităm subiectul inițial și începem să devenim invidioși.

* Un medic chirurg a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru luare de mită în formă continuată. El ar fi primit sume cuprinse între 100 și 2.000 euro de la șase pacienți, anunță presa națională. Ciudat, până mai ieri era considerat erou în halat alb. Nu-i mai prețuim, începem să ne strâmbăm la o "austeritate" de 100 de euro...

* Amenințate de facturi uriașe la iarnă, spitalele din țară iau măsuri frumoase, ca de mileniul al III-lea. Ca să facă economie, managerul unei unități spitalicești a cumpărat pături mai groase pentru pacienți. Și lumânări, presupun. Hei, nu vă gândiți la prostii! Pentru a economisi și electricitate, nu din alt motiv.

Citit 960 ori Ultima modificare Marți, 27 Septembrie 2022 19:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.