Portofolii, portofolii...

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* A nu se înțelege că-mi lipsește doaga sensibilității, nicidecum. Plâng când o face majoritatea, sunt ușor de impresionat, însă mesajele RO-Alert, orice ar conține ele, mă secătuiesc de empatie. Vineri seară, înspre ora 22.00, când unii contribuabili încearcă să-și decanteze emoția după o săptămână de lucru, e ilogic să-i bombardezi cu asemenea mesaje. Îmi doresc să nu mai dispară niciun minor, noțiunea de răpire să devină arhaică, dar e contraproductiv să-mi livrezi o asemenea alarmă aproape de toiul nopții. La acea oră nu-mi folosește informația că puștiul are nu-știu-care semnalmente, îmi verși cu cinism bidonul de adrenalină, n-am cum să te ajut. În plus, o spun colegii din presă, SMS-ul isteric a fost introdus pe țeava telefoanelor după ce gălățeanul de 13 ani fusese depistat în Gara de Nord din București. Tipic pentru autoritățile noastre, nu-i așa?

* Istericii de serviciu - li se mai spune și influenceri - la lumina cărora sunt abonați nenumărați gură-cască au și postat pe rețelele sociale că, la sunetul înfiorător emis de ISU, s-au izbit în dulapul cu medicamente: căutau iodul, credeau că s-a apăsat pe butonul roșu. Am încercat deseori să dezinstalez această comandă neurologică a telefonului, nu mi-a ieșit. Aș arunca serios cu premii în capul celui care mă va dezabona de la aceste alerte insolente. Oricum am fi anunțați abia la finalul războiului că a început.

* Întrebat cine va prelua Ministerul Educației, Ciolacu de la PSD a lovit unde ne doare pe toți: "Acest portofel revine celor de la PNL." Ionel Tudorache să-l judece pe Marceluș, ditamai președintele de Camera Derutaților! Iertare, am greșit o consoană.

* Un alt deputat, Aurel Bălășoiu, a fost surprins în weekend în mai multe ipostaze intime alături de un băiețel, motiv pentru care conducerea partidului a decis să-l excludă. Nu, în acest caz nu era vorba de un portofel. Optimiștii ar putea concluziona că măcar parlamentarul Bălășoiu s-a apropiat de popor...

* Mă întorc la prenumele de Marcel. Vela, fostul ministru de Interne care a înființat Poliția Animalelor, dorește interzicerea creșterii animalelor de blană în scop comercial. Posesoarele de piele nu se pot bucura, doar n-o să uităm prea curând celebra geacă din pandemie a insului din Caraș-Severin.

Citit 932 ori Ultima modificare Duminică, 02 Octombrie 2022 20:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.